Veistosvaellus patsastelijan kanssa

Veistosvaelluksella vieraana toimittaja, kaupunkilainen Soila Ojanen. Tapaamispaikka: Toriparlamentti, Kauppatori. Vaelluksella kuullaan, miten ulkoveistoksia voi harrastaa. Millaista on Ojasen harrastama patsastelu. Liput 12 € ennakkoon verkkokaupasta.  

Liput 12 € ostetaan etukäteen verkkokaupasta | minimi osallistujamäärä 10 henkilöä. Veistosvaellus tehdään kävellen, joten huomioi säähän sopiva varustus. Rankkasateen sattuessa Veistosvaellus peruuntuu.  

Veistosvaellus on opastettu kävelyretki julkisten veistosten äärelle. Kevään Veistosvaelluksille saamme mukaan kiinnostavia vieraita ja löydämme erilaisia näkökulmia veistoksiin. Miten julkiset veistokset kaupunkiimme syntyvät, mitä niiden ylläpitäminen vaatii ja miten ne kaupunkilaisia puhuttelevat. Vieraina ovat julkisen taiteen parissa työskentelevät ammattilaiset sekä patsaita harrastava kaupunkilainen. 

Soila Ojanen on toimittaja, kaupunkilainen, joka on kiinnostunut julkisista veistoksista. Ojanen harrastaa veistosten tiirailua ja niiden patsastelua. Veistosvaelluksella hän kertoo lisää patsastelun ideasta ja miten hän on matkinut veistoksia jo yli 20 vuotta.  

Lisätiedot: Intendentti Mirja Ramstedt-Salonen, 044 701 1119, mirja.ramstedt-salonen@pori.fi

Tapahtuman tiedot

23.05.2024
17:30