Kuvituskuva

Löydä rauha taiteesta

Non-stop työpaja koko päivän. Tanssi-liiketerapeutti Kaisa Selinin ohjaama rauhoittumishetki klo 13-13.30. Näyttelyopastukset klo 14 ja 16. Vapaa pääsy!

“Wherever you are I hope you have found peace”, toteaa taidemuseon kesänäyttelyn toinen teos Grief: A Love Letter, jonka taiteilija Grace Ndiritu on osoittanut edesmenneelle äidilleen sekä vuonna 2012 menehtyneelle Mike Kelleylle. Teoksen teeman mukaisesti taidemuseon tapahtumapäivänä syvennytään rauhaan, siihen mitä se on ja mistä sen löytää. 

Tapahtumassa voit tutkia, miten löytää rauhaa omasta kehosta. Pysähdy hetkeksi Tanssiterapia Piumasta tutun tanssi-liiketerapeutti Kaisa Selinin ohjaamaan rauhoittumishetkeen, joka alkaa klo 13. Ennakkoilmoittautumista ei vaadita, mutta saavuthan ajoissa paikalle. Tapahtuman kesto on noin 30 minuuttia. 

Kaisasta löydät lisää Instagramissa @kaisa.selin | Facebookissa Tanssiterapia Piuma ja www.Piuma.fi

Rauhoittumishetken jälkeen voit uppoutua pohtimaan omaa rauhan lähdettäsi ja työskennellä non-stop työpajassa. Tervetuloa! 

HUOM! Alle kouluikäiset osallistuvat tapahtumaan yhdessä aikuisen kanssa. Tapahtuma sopii hyvin lasten ja aikuisten yhteiseksi tekemiseksi. 

Tapahtuman tiedot

17.07.2024 - 17.07.2024
11:00 - 18:00
Porin taidekoulu, Gallen-Kallelankatu 10, Pori