Keskustelutilaisuus: Grace Ndiritu

Keskustelutilaisuus kuvataiteilija Grace Ndiritun kanssa.

Keskustelutilaisuus kuvataiteilija Grace Ndiritun kanssa. Tilaisuuden aluksi Ndiritu lukee tekstin Love Letter to Mike, joka on julkaistu osana Mike Kelleyn retrospektiivisen näyttelyn yhteyteen tuotettua kirjaa (Mike Kelley: Ghost and Spirit, 2024, Tate Publishing). Lisäksi Ndiritu kertoo työskentelystään, shamanistisesta elokuvantekemisestä sekä museoinstituutiota ja sen mahdollisuuksia tutkailevista teksteistään.

Grace Ndiritu on kenialaisbritannialainen nykytaiteilija, jonka työskentely liikkuu performanssin, installaation, tekstiilien ja liikkuvan kuvan välimaastoissa.

Tilaisuus on englanninkielinen. Tilaisuus järjestetään Porin taidekoululla, Gallen-Kallelankatu 10, Pori. Kesän 2024 näyttelyssään Porin taidemuseo vierailee Porin taidekoulun tiloissa tuomalla esille kahden meritoituneen kansainvälisen nykytaiteilijan teoksia. Grace Ndiritulta nähdään suuren katuvarsimainoksen muotoon toteutettu juliste: Grief: A Love Letter.

Tapahtuman tiedot

25.06.2024 - 25.06.2024