PORIN TAIDEMUSEO
Eteläranta, FI-28100 PORI, FINLAND
Avoinna ti-su 11-18, ke 11-20. Vapaa sisäänpääsy keskiviikkoisin klo 18-20.
Liput: 5 / 2,5 euroa, Perhelippu 10 euroa.
Koulut, oppilaitokset ja varhaiskasvatus


 

KOULUT JA OPPILAITOKSET
VARHAISKASVATUS

 

Porilaiset päiväkodit sekä peruskoulut, yläkoulut ja lukiot voivat vierailla taidemuseossa maksutta joko itsenäisesti tai opastetulla kierroksella. Opasvaraukset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen vierailua! Tiedustelut, varaukset & ilmoittautumiset: mirja.ramstedt-salonen@pori.fi / 044 701 1119.

 

 

 

VARHAISKASVATUS

 

Hiio Hoi Hoitajat! 21.09. kello 12.30-14* Mitä tapahtuu näyttely- ja työpajakierroksella? Vaihdetaan ajatuksia taidemuseon ja päiväkotien henkilöstöjen kesken. Ennakkoilmoittautuminen. Yhteistyössä Porin taidemuseo, Sivistyskeskus ja Porin lastenkulttuurikeskus – Satakunnan lastenkulttuuriverkosto.


TAIDEmatkat ”eskareille” ja ”viskareille” marras-joulukuussa Ohjattu museovierailu 5-6 -vuotiaille aamupäivällä tiistaista perjantaihin, sopimuksen mukaan. Max. 15 lasta /ryhmä / kesto 1 tunti.


Päivähoidon työpaja Päivähoidon työpaja toimii maanantaista perjantaihin. Yhteistyössä Porin taidemuseo, Sivistyskeskus ja Porin lastenkulttuurikeskus – Satakunnan lastenkulttuuriverkosto. Työpajavaraukset päivähoitotoimistosta.

 

 

 

KOULUT

Ohjattu näyttelykierros peruskouluille, lukioille ja muille oppilaitoksille Tiistaista perjantaihin kello 9-16 sopimuksen mukaan. Taidemuseo toivottaa tervetulleiksi koulut ja oppilaitokset myös Porin ulkopuolelta!


Itsenäinen museovierailu Kouluryhmät voivat vierailla itsenäisesti, opettajan johdolla taidemuseon näyttelyissä. Vierailusta on hyvä ilmoittaa etukäteen taidemuseon asiakaspalveluun 044 701 1080.


TAIDETESTAAJAT 03.10.-15.11. Kahdeksasluokkalaiset taidetestaajat vierailevat taidemuseossa syyslukukaudella. Porin taidemuseo on yksi Suomen Kulttuurirahaston Taidetestaajat-hankkeeseen valituista kohteista. https://taidetestaajat.fi/#/intro


Koululaisten ja opiskelijoiden Museoviikko 03.-06.10. Maksuttomat opastukset myös Porin ulkopuolelta tuleville oppilaitoksille.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Taidemuseovierailu

Ohjelma

Luentosarja

Koulut, oppilaitokset ja varhaiskasvatus

Taidetta ympäri ja ämpäri

Vauvojen värikylpy

Saavutettavuus

Mesenaatit

Museokauppa

Café MUUSA

Suomi 100 -ohjelma

 

Opettajien kulttuurikalenteri on osa Porin kulttuuripolkua ja se toimii käytännönläheisenä työkaluna kulttuuriopetussuunnitelman ja uusien opetussuunnitelmien toteuttamiseksi kouluissa. Kalenterin ovat toteuttaneet Porin lastenkulttuurikeskus - Satakunnan lastenkulttuuriverkosto, Porin tietohallinto ja Porin Sivistyskeskus. .
Opettajien kulttuurikalenteri ...


Porin taidemuseo on valittu tuottamaan elämyksiä taidetestaajille
Yhteensä 55 taidelaitosta tai työryhmää on valittu mukaan Suomen Kulttuurirahaston käynnistämään Taidetestaajat-suurhankkeeseen. Kohteet tavoittavat yhteensä jopa 65 000 kahdeksasluokkalaista ja heidän opettajaansa lukuvuonna 2017-18. Hanketta koordinoi Suomen Lastenkulttuurikeskusten liitto.
TIEDOTE ...


Tervetuloa Porin kaupungin kulttuuritoimen sivuille!
Kevään 2017 tapahtumia Porissa ...


 

                 

 

Ajankohtaista


Luento Iskelmä, nostalgia ja toiseus 8.11. kello 18.30
Taide, tarinat ja toiseus -luentosarjassa: Kim Ramstedt, tutkija, dj,radiotoimittaja.
Lue lisää

MERA KONST! -seminaari 20.10.
Miten, missä ja miksi taidetta? Mikaelsgården klo 10-16
Lue lisää

Croquis-illat syyskaudella
Piirustusillat taidemuseon työpajassa, 2 krs.: Torstaina 19.10., 23.11. ja 14.12 kello 17.30-19.30. Maksu 5€.
Lue lisää


Näyttelylinkit


Ajankohtaiset näyttelyt
Tulevat näyttelyt
Edelliset näyttelyt
Mediakuvat

 

Yhteystiedot


PORIN TAIDEMUSEO
Eteläranta, 28100 PORI, FINLAND
p. +358 44 701 1080
taidemuseo@pori.fi

 

 


©  Pori Art Museum | Porin taidemuseo