PORIGINAL GALLERIA
Eteläranta 6, FI-28100 PORI, FINLAND
puh. (tiistai - sunnuntai 11:00 - 18:00) 044 701 4737 (lanka)
Galleria avoinna tiistaista sunnuntaihin 11:00 - 18:00.
Vapaa sisäänpääsy.


Poriginal galleriaJúlia Kovacs, Annemaria Silvola, Anu Sukanen
03.07.2021 - 20.07.2021
Molemmat kerrokset

Júlia Kovacs, Annemaria Silvola, Anu Sukanen
JURY 2021
03.07.2021 - 20.07.2021

Vuoden 2021 Jury esittäytyy poikkeuksellisesti heinäkuussa Poriginal galleriassa kolmen satakuntalaisen taiteilijan yhteisnäyttelyllä. Taiteilijat edustavat kolmea paikallista taiteilijaseuraa ja heidän tehtävänään oli vertaisarvioida lokakuussa 2020 Poriginal galleriaan saapuneita hakemuksia koskien tulevan vuoden 2021 näyttelyaikoja. Heinäkuussa pidettävä näyttely on siirretty tammikuusta pandemiarajoitusten vuoksi, jury on omakohtaisesti näin kokenut korona-ajan näyttelyaikojen epävarmuuden ja miten satakuntalainen nykytaidetarjonta joustaa ja toimii poikkeusoloissa.

JULIA KOVÁCS HAAVISTO Nyte ry

I am Hungarian from Romania but I have been living and studying arts in Portugal for the last 16 years.... Now… I am living and practicing my art in Pori, Finland. We live in modern times where everything is so fleeting and there is hardly room to appreciate the simple aesthetic and artistic experiences that life in its generosity gives us. Through my performances I seek to find more genuine ways of communicating and connecting with others by challenging my routine and the routine of those around me. I also search to honor human uniqueness by exploring how similar yet how different we are. We all have our unique stories yet we are all builded by human bricks.

ANNEMARIA SILVOLA Porin Taiteilijaseura ry
Olen porilainen taiteilija ja taidekasvattaja. Tuon näyttelyyn teoksiani, joissa käsittelen erilaisia poistoivottuja asioita sekä viime vuosien rajoitteiden esiin nostamia teemoja. Kuka tai mikä on toivottu tai ei-toivottu vieras? Kun maailma rajoitetaan omaan tonttiin ja liikkumiskyky rajoittuu apuvälineiden kanssa metreihin, miltä maailma näyttää lähellä, kasvaako kaipuu pois ? Lapsenmielisyys; ihmettely, uteliaisuus ja ennakkoluulottomuus puhuttelevat minua. Mukana on maalauksia, keramiikkaa ja valokuvaa.

ANU SUKANEN Rauman Taidegraafikot ry
Olen tehnyt taidetta yli 20 vuotta. Taiteeni keskeiset teemat ovat aina olleet luonto, ihminen ja rauha. Näiden asioiden tärkeys on korostunut maailman nykytilanteen myötä. Tärkeintä mitä voimme toisillemme antaa on läsnäolo ja nähdyksi tuleminen. Teokseni ovat keramiikkaa ja puuta yhdistäviä veistoksia, tekstiiliteoksia ja installoituja performansseja. Osaan teoksia saa myös koskea.
Taike on tukenut työskentelyäni 1 1/2 kuukauden korona-apurahalla.

 

 

 


   Näyttelyohjelmaa
   Facebook
   Google Maps

 

 

                 

Huomioi


Turvallisuusohjeet Poriginal galleriassa koronaviruksen aikana (AVI)
Päivitetty 19.1.2022

 


Yhteystiedot


PORIGINAL GALLERIA
Eteläranta 6, PORI
puh. (tiistai - sunnuntai 11:00 - 18:00)
044 701 4737 (lanka)
Galleria avoinna tiistaista sunnuntaihin 11:00 - 18:00.
Vapaa sisäänpääsy.
Postiosoite:
Porin taidemuseo
Poriginal galleria
Eteläranta, FI-28100 PORI, FINLAND

 


©  Poriginal Gallery | Poriginal galleria