PORIGINAL GALLERIA
Eteläranta 6, FI-28100 PORI, FINLAND
puh. (tiistai - sunnuntai 11:00 - 18:00) 044 701 4737 (lanka)
Galleria avoinna tiistaista sunnuntaihin 11:00 - 18:00.
Vapaa sisäänpääsy.


Poriginal galleriaHeikki Lappalainen, Anastassia Liimatta, Nina Rainti, Milla Saarenmaa, Liisa Vuorenpää
12.05.2007 - 29.05.2007
Molemmat kerrokset

Heikki Lappalainen, Anastassia Liimatta, Nina Rainti, Milla Saarenmaa, Liisa Vuorenpää
Porin taidekoulun lopputyönäyttely
12.05.2007 - 29.05.2007

Liisa Vuorenpää (s.1987)
Lopputyöni koostuu sarjasta lyijykynäpiirroksia, maalauksia ja grafiikkaa. Töideni kautta sukellan omaan nuoren naisen maailmaani, minuuteni etsintään hennon ja aistikkaan viivan avulla. Olen kiinnostunut ihmisen kyvystä ilmaista itseään ilmein ja elein sekä siitä, kuinka väärin ne voidaan ymmärtää. Lähtökohtana on löytää itsestäni ne todelliset ilmeet kasvojeni takana vääristyneiden - jopa groteskien - muotokuvien avulla.

Nina Rainti (s.1973)
Installaationi Suden suusta kertoo elämästäni, suhteestani luontoon ja sudesta symbolisesti. Teosta voi tarkastella myös itsenäisesti suden näkökulmasta. Se kuvaa naaraan syklistä kiertokulkua ja lajin selviytymistä, uuden elämän syntymistä ja sopeutumista vallitseviin olosuhteisiin. Teokseni ovat esittäviä ja materiaalivalinnoillani on sekä sisällöllisesti ja symbolisesti että minulle henkilökohtaisestikin suuri painoarvo.

Heikki Lappalainen (s.1985)
millainen ihminen olen? Millaisessa maailmassa elän? Mitä tarkoittaa "sukupuoli" tai "luonnollinen"? Lopputyöni koostuu sarjasta öljyvärimaalauksia, joissa käsittelen ihmisenä olemisen ongelmia ja monitahoisuutta. Teokseni ovat esittäviä ja figuratiivisia, mutta niiden kieli on abstraktia; en esitä suoria väitelauseita, vaan maalaan katsojan nähtäville pilkahduksia ajattelustani; pohdin siis maalaamalla.

Anastassia Liimatta (s.19819
Teokseni on installaatiokokonaisuus, joka käsittelee koirien salakuljetusta ja pentutehtailua. Kuvaan aihettani omien kokemuksieni kautta koiran ostajan näkökulmasta. Pääroolissa oleva koiramaalaus/veistos ja sen ympärille luotu slaavilaishenkinen tila luovat vahvoja symbolisia ja sisällöllisiä merkityksiä.

Milla Saarenmaa (s.1987)
Teokseni muodostuu sarjasta öljyvärimaalauksia, joissa aiheena on luonto ja suhteeni siihen. Luonnosta saan voimaa ja rauhaa - samoja asioita olen yrittänyt vangita maalauksiini. Maalaan ohuin kerroksin vanerilevylle jättäen sen kauniin pinnan paikoin esille. Olen kiinnostunut valosta ja käytän voimakkaita valon ja varjon kontrasteja, mikä luo teoksiini oman surrealistisen maailmansa.

 

 

 


   Näyttelyohjelmaa
   Facebook
   Google Maps

 

 

                 

Huomioi


Turvallisuusohjeet Poriginal galleriassa koronaviruksen aikana (AVI)
Päivitetty 3.3.2022

 


Yhteystiedot


PORIGINAL GALLERIA
Eteläranta 6, PORI
puh. (tiistai - sunnuntai 11:00 - 18:00)
044 701 4737 (lanka)
Galleria avoinna tiistaista sunnuntaihin 11:00 - 18:00.
Vapaa sisäänpääsy.
Postiosoite:
Porin taidemuseo
Poriginal galleria
Eteläranta, FI-28100 PORI, FINLAND

 


©  Poriginal Gallery | Poriginal galleria