PORIGINAL GALLERIA
Eteläranta 6, FI-28100 PORI, FINLAND
puh. 044 701 4737 (lanka), 044 701 1093
Avoinna tiistaista sunnuntaihin 11:00 - 18:00.
Vapaa sisäänpääsy.


Poriginal galleriaTuija Ekholm, Tiia Hovi, Satu Ketolan, Minna Lehto, Maila Malm, Mikko Arthur Neirala, Anssi Okkosen, Tuomo Rosenlundin, Pia Salo, Katja Skinnari
08.06.2002 - 30.06.2002
Molemmat kerrokset

Tuija Ekholm, Tiia Hovi, Satu Ketolan, Minna Lehto, Maila Malm, Mikko Arthur Neirala, Anssi Okkosen, Tuomo Rosenlundin, Pia Salo, Katja Skinnari
Taiteilijaryhmä T.p.l á 10/10
08.06.2002 - 30.06.2002

Taiteilijaryhmä T.p.l á 10/10 jäsenet ovat suuntautuneet grafiikkaan, maalaukseen, kuvanveistoon ja tilataiteeseen. Ohessa ryhmän jäsenet luonnehtivat lyhyesti työnkentelynsä lähtökohtia.

Tuija Ekholm: Että kykenesi maalaamaan, täytyisi oppia piirtämään. Mutta missä kulkee viivan ja pinnan välinen ero?

Tiia Hovi pohtii maalauksissaan koiran ja ihmisen välistä suhdetta; hän pyrkii vangitsemaan teoksiinsa tunteen hetkellisyydestä, pysähtyneestä ajattomuudesta.

Satu Ketolan työskentelyssä ajankohtaista on tällä hetkellä muutos; valinnat, ratkaisut ja vaihtoehdot, joiden eteen ihmiset elämässään joutuvat. Huolimatta siitä käyttääkö hän ilmaisussaan grafiikkaa vai maalausta, valo tuntuu olevan yhdistävä tekijä eri teosten välillä.

Minna Lehto: Minua kiehtoo veistämisessä selkeä muoto ja sitä kautta runsas pintastuktuuri. Kiinnostuksen kohteena on valmismateriaalin tai materiaalin uudelleen käyttö. Tavalliset esineet menettävät tuttuutensa ja saattavat muuttua oudoiksi ja hämmentäviksi.

Maila Malm on valmistanut tällä kertaa työnsä lasinsiruista. Hänen töilleen on luonteenomaista yksinkertaisuus ja sarjallisuus, sekä materiaalin ja muodon merkitys.

Mikko Arthur Neirala toimii työskennellessään “tässä ja nyt“-periaateella. Hän tavoittelee minäkuvaa, joka ei ole riippuvainen muistista tai menneista tapahtumista, vaan ilmenee alitajunnan tuottamina kuvina.

Anssi Okkosen maalaus on viimeinen kolmesta “jälkeen jääkauden“-teemaan tehdystä teoksesta. Sielunmaiseman symbolistinen kuvaus kertoo omakohtaisesta murroksesta siirryttäessä kohti utopian toteutumaa.

Tuomo Rosenlundin maalaukset ovat ihmiskuvia. Ne ovat isokokoisia merkintöjä, kuvallisia otteita päiväkirjasta.

Pia Salo pyrkii teoksissaan ilmaisemaan ihmisen syvimpiä yksinäisyyden ja avuttomuuden tunteita. Töissään hän pohtii nykyisen tehokkuusyhteiskunnan paineiden ja tavoitekeskeisyyden alla olevan ihmisen vieraantumista omasta elämästään.

Katja Skinnari käsittelee maalauksissaan itselleen tärkeitä teemoja, jotka liittyvät yleensä yhteiskunnallisiin ja eettisiin epäkohtiin.

 

 

 

Satu Heinonen
CV


   Näyttelyohjelmaa
   Facebook
   Google Maps

 

 

              

Huomioi


Taiteilijat pitävät näyttelyesittelyjä näyttelyn viimeisenä päivänä kello 17:00 - 18:00.
Tervetuloa!

 


Yhteystiedot


PORIGINAL GALLERIA
Eteläranta 6, FI-28100 PORI, FINLAND
puh. 044 701 4737 (lanka), 044 701 1093
Avoinna tiistaista sunnuntaihin 11:00 - 18:00.
Vapaa sisäänpääsy.

 


©  Poriginal Gallery | Poriginal galleria