OHJELMA
YleisöOpastukset
-----------------------------------
Tekemistä ja tapahtumia
-----------------------------------
Luentosarja
-----------------------------------
Koulut, oppilaitokset ja varhaiskavatus
-----------------------------------

Vauvojen värikylpy
----------------------------------
Suomi 100 -ohjelma

-----------------------------------


Porin taidemuseo
Eteläranta,
28100 PORI

Koulut ja oppilaitokset varaukset intendentti: mirja.ramstedt-salonen@pori.fi /
044 701 1119.

Muut ryhmät
Tiedustelut ja varaukset:
044 701 1080
/ 044 701 1081
taidemuseo@pori.fi

Porin taidemuseo on
avoinna tiistaista
sunnuntaihin klo 11-18.
Keskiviikkoisin klo 11-20,
jolloin museoon on vapaa
sisäänpääsy klo 18-20.

 

 

OHJELMA

 

Taidemuseossa on paljon ohjelmaa aktiivisille taiteen harrastajille ja uteliaille tutustujille. Näe, koe ja osallistu!

Taidemuseon yleisöohjelman teemana kevätkaudella 2017 on Kokeileva kevät. Taidemuseo on kutsunut joukon taiteilijoita ja näyttelyiden tekijöitä keskustelemaan ja työskentelemään eri ikäisten yleisöjen kanssa. Kyseessä on uudenlainen taiteilija-yleisö -yhteistyömuoto Artist in the House – Taiteilija talossa. Ohjelmassa tavataan keväällä mm. Paavo Paunu, Anna Estarriola, Niko Palokangas.                                                                           

Opastukset

Keskiviikkoisin kello 18 on kaikille avoin ja maksuton näyttelyopastus. Museoon on vapaa pääsy keskiviikkoisin kello 18-20. BONUS-opastuksissa taiteilijat, kuraattorit ja eri alojen asiantuntijat kertovat näyttelyistä omista näkökulmistaan. Huomioithan, ettei opastuksia pidetä näyttelynvaihtojen aikana.
Lue lisää: Opastukset

Tekemistä ja tapahtumia

Näyttelyiden sisältöihin voi osallistua itse tekemällä. Kevät- ja syyskauden ohjelmassa on erilaisia teemapäiviä lapsille ja aikuisille. Croquis-illoissa piirretään elävää mallia taiteilijan opastuksella. Lasten lauantait ovat koko perheelle avoimia tapahtumapäiviä. Lisäksi taidemuseossa on muita erilaisia näyttelykohtaisia teemapäiviä ja -tapahtumia. Taiteeseen voi virittäytyä myös liikkeellisesti ja rentoutuen.
Lue lisää: Tekemistä ja tapahtumia.

Puheohjelma / Luentosarja

Puheohjelmaan sisältyy taiteilija- ja kuraattoripuheenvuoroja ja BONUS-opastuksia. Luentosarjoissa asiantuntijat puhuvat itselleen läheisistä, näyttelyihin kytkeytyvistä teemoista. Luennot ovat keskiviikkoiltaisin klo 18.30 alkaen taidemuseon luentosalissa ja niihin on vapaa pääsy. Osa luennoista on katsottavissa jälkikäteen museon YouTube-kanavalla /
https://www.youtube.com/channel/UCAlY9DNGoAM4GasrkjeO4ug/videos.
Lue lisää: Luentosarja

Koulut, oppilaitokset ja varhaiskasvatus

Porilaiset päiväkodit ja koulut voivat tutustua taidemuseon näyttelyihin maksutta joko itsenäisesti tai opastetulla kierroksella. Vierailuun voi sisällyttää pienimuotoista työskentelyä näyttelytilojen yhteydessä. TEEMAtyöpajoissa työskennellään taidemuseon ateljeetilassa. Opasvaraukset on hyvä tehdä hyvissä ajoin ennen vierailua.
Taidemuseo toivottaa tervetulleiksi koulut ja oppilaitokset myös Porin ulkopuolelta!
Päivähoidon työpajavaraukset tehdään päivähoitotoimistosta.

Vauvojen värikylpy

Porin lastenkulttuurikeskus - Satakunnan lastenkulttuuriverkosto järjestää Vauvojen värikylpy-, Ipanavärikylpy- ja Mukulavärikylpy –työpajoja. Vierailu alkaa tutustumalla taidemuseon näyttelyihin, värikylvyt pidetään toisen kerroksen työpajatilassa. Yksittäiseen värikylpy-työpajaan voi osallistua värikylpylauantaisin. Päivämäärät ja ilmoittautuminen osoitteesta:
http://www.varikylpy.fi/.