Avoinna ti-su 11-18, ke 11-20. Pääsymaksut 8 / 3 / 4 EUR. Vapaa sisäänpääsy keskiviikkoisin klo 18-20.
Porin taidemuseossa käyvät Edenred-virikeseteli, Edenred-kortit, MyEdenred-sovellus, Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli, Smartum Pay-mobiilimaksu ja Museokortti.
Porin taidemuseo ja Poriginal galleria ovat suljettuina Porin kaupungin koronarajoitusten mukaisesti. Rajoitukset ovat tällä hetkellä voimassa toistaiseksi.

Tulostettu taidekokemus
– Robotiikka Akatemia yhteistyökumppanina
PEDAseinä 1.6.–26.9.2021

Porin taidemuseon, Satakunnan ammattikorkeakoulun Robotiikka Akatemian ja Satakunnan näkövammaiset ry:n yhteistyönä toteutetussa projektissa tutkittiin uudenlaisia taiteen saavutettavuuden ulottuvuuksia 3D-tekniikkaa hyödyntämällä. Taidemuseon peruskokoelmaan kuuluva Carl-Gustaf Liliuksen pronssiveistos Sarjasta “Linnunsiipinen nainen” (1966) sai kosketeltavan muodon 3D-tulosteena.

TUTUSTU NÄYTTELYYN:
Carl-Gustaf Lilius, Lau Nau & Antti Tolvi – Uusia kysymyksiä MG-kokoelmalle

23.10.2020 – 21.02.202 Porin taidemuseon Projektihuoneessa

Kuvat:

Satakunnan näkövammaiset ry:n jäsenet Tuija Niittyranta-Heurlin ja Tinni Koli konsultoimassa opiskelijoita

Robotiikka Akatemian opiskelijat Markus Virtanen, Toni Seessalo ja Atte Ali-Hokka

Carl-Gustaf Lilius, Sarjasta "Linnunsiipinen nainen", 1966, pronssi / Maire Gullichsenin taidesäätiön kokoelma, Porin taidemuseo

3D-tulostusta Robotiikka Akatemiassa

Aikataulumuutokset mahdollisia!

Porin taidemuseo toimii Sivistystoimialan Kulttuuriyksikön alaisuudessa osana Porin kaupunkia. Porin kaupungin rekisteriselosteet-sivustolla on lomake, jolla voi tehdä tietopyynnön rekisteriin tallennetuista tiedoista.

Turvallisuusohjeet koronaviruksen aikana
Saavutettavuusseloste