Porin taidemuseossa käyvät Edenred-virikeseteli, Edenred-kortit, MyEdenred-sovellus, Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli, Smartum Pay-mobiilimaksu ja Museokortti.

TAIDE TAVOITTAA
23.10.2020 – 21.02.2021
Café MUUSA

Kokoelmatyössämme ripustamme vuosittain kymmeniä taideteoksia kaupungin toimipisteisiin; julkisiin tiloihin ja työhuoneisiin. Noin tuhannen sijoitetun teoksen joukkoon mahtuu niin maalauksia, grafiikkaa kuin veistoksiakin, kaikkea perinteisen muotokuvamaalauksen ja ei-esittävän nykytaiteen teoksen väliltä.

Mitä taide voi antaa osana työympäristöä? Mitä ajatuksia, tunteita tai keskusteluja taideteokset ovat kaupungin toimipisteissä herättäneet? Voiko taide inspiroida arjen aherruksen keskellä tai antaa eväitä omaan työhön? Näyttelyssä tapaamme kaupungin henkilökuntaa ja porilaisia koululaisia oman kokoelmateoksensa kanssa.

ICT-yksikkö / Sebastian Hidvégi, Petri Mäkelä, Ari Ala-Häyhtiö, Kaisu Plaami ja Sanna Saarikko

Sijoitettu teos: Harald Arnkil, Maalaus, 1990,
akryyli ja alkydi kankaalle,
Porin kaupungin taidekokoelma

Tietosuoja:
Porin taidemuseo toimii Sivistystoimialan Kulttuuriyksikön alaisuudessa osana Porin kaupunkia. Porin kaupungin rekisteriselosteet-sivustolla on lomake, jolla voi tehdä tietopyynnön rekisteriin tallennetuista tiedoista.

Turvallisuusohjeet Porin taidemuseossa koronaviruksen aikana

Saavutettavuusseloste