Liput: 8 / 3 / 4 EUR, Perhelippu 16 EUR. Alle 18 v. vapaa pääsy viikonloppuina ja pyhinä.
Porin taidemuseossa käyvät Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, SmartumPay-mobiilimaksu sekä Museokortti.

TOISTUVA UNI
20.03.2020 – 17.05.2020
PEDAseinä | Café Muusa, vapaa pääsy

Näyttely pohjautuu Crisis of presence – Läsnäolon kriisi -näyttelyn yhteydessä 2016/2017 PEDApisteessä kerättyihin Olemassaolon tarinoihin. Museovieraat jakoivat ajatuksiaan ja tarinoitaan läsnäolosta, muistoista, kriiseistä, haaveista sekä unista, joissa toistuu yksi ja sama asia tai tapahtuma. Läsnäolon kriisi -näyttelyssä taiteilija Adrian Melis oli tutkinut kotimaansa Kuuban työntekijöiden muistiin kirjaamia unia, joita he näkivät nukahtaessaan usein kesken työpäivän. Museovieraiden tarinat tallentuivat arkistolaatikoihin pääosin nimettöminä.

Kuuntele museovieraiden jakamia unitarinoita! Aulan palvelutiskiltä saat äänioppaan.
Osoita laitteella mustaa täplää, klikkaa ja kuuntele.

Unitarinat lukee toimittaja Leena Reikko.

Kuuntele museovieraiden jakamia unitarinoita TÄSTÄ LINKISTÄ!