Liput: 8 / 3 / 4 EUR, Perhelippu 16 EUR. Alle 18 v. vapaa pääsy viikonloppuina ja pyhinä.
Porin taidemuseossa käyvät Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, SmartumPay-mobiilimaksu sekä Museokortti.

TunneVäri
03.12.2019 – 23.02.2020
PEDAseinä

Koivulan koulun yhdeksäsluokkalaiset inspiroituivat Porin taidemuseon TunneVäri -työpajassa Carolus Enckellin abstraktista väritaiteesta. Hiljaisuus jota etsimme -näyttelyn pääteoksen äärellä sukellettiin maalaukseen ja sen väreihin nuorten tunteiden ja mielikuvien kautta. Virittäytymisen jälkeen oma maalaus syntyi värisävyjä, maaleja ja tekniikoita moniaistisesti ja rohkeasti kokeillen.

Työpaja toteutettiin Porin taidemuseon pedagogisen yksikön ja tutkimusyksikön, sekä Porin lastenkulttuurikeskuksen yhteistyönä.

Työpajamateriaalit:

Kuvakortit virittäytymiseen

Maalausvälineinä siveltimet, sudit, lastat, sienet ja omat kädet

Maaleina punajuurimehu, mustikkasose ja lämmin punajuurikiisseli

Carolus Enckell (1945-2017)

Triptyykki I: Hiljaisuus, jota etsimme, 1974