Avoinna ti-su 11-18, ke 11-20. Pääsymaksut 4 / 2 EUR. Vapaa sisäänpääsy keskiviikkoisin klo 18-20.
Porin taidemuseossa käyvät Edenred, Epassi, Eazybreak, Smartum, Tyky+ ja Museokortti.

Taidemuseon isot näyttelytilat ovat poissa käytöstä tulevan remontin vuoksi. Vajiko Chachkhianin näyttely on esillä aulan yhteydessä olevissa näyttelytiloissa.

TunneVäri
03.12.2019 – 23.02.2020
PEDAseinä

Koivulan koulun yhdeksäsluokkalaiset inspiroituivat Porin taidemuseon TunneVäri -työpajassa Carolus Enckellin abstraktista väritaiteesta. Hiljaisuus jota etsimme -näyttelyn pääteoksen äärellä sukellettiin maalaukseen ja sen väreihin nuorten tunteiden ja mielikuvien kautta. Virittäytymisen jälkeen oma maalaus syntyi värisävyjä, maaleja ja tekniikoita moniaistisesti ja rohkeasti kokeillen.

Työpaja toteutettiin Porin taidemuseon pedagogisen yksikön ja tutkimusyksikön, sekä Porin lastenkulttuurikeskuksen yhteistyönä.

Työpajamateriaalit:

Kuvakortit virittäytymiseen

Maalausvälineinä siveltimet, sudit, lastat, sienet ja omat kädet

Maaleina punajuurimehu, mustikkasose ja lämmin punajuurikiisseli

Carolus Enckell (1945-2017)

Triptyykki I: Hiljaisuus, jota etsimme, 1974

öljy kankaalle

300 x 190 cm

Maire Gullichsenin taidesäätiön kokoelma, Porin taidemuseo

Carolus Enckell. Hiljaisuus, jota etsimme

Porin taidemuseo, Projektihuone | 28.9.2018-24.2.2019

p. +358 44 701 1080 (taidemuseon aukioloaikojen mukaisesti tai ti–su klo 11–18, ke klo 11–20)

Porin taidemuseo toimii Sivistystoimialan Kulttuuriyksikön alaisuudessa osana Porin kaupunkia. Porin kaupungin rekisteriselosteet-sivustolla on lomake, jolla voi tehdä tietopyynnön rekisteriin tallennetuista tiedoista.

Turvallisuussuunnitelma (AVI)

Saavutettavuusseloste