Porin taidemuseossa käyvät Edenred-virikeseteli, Edenred-kortit, MyEdenred-sovellus, Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli, Smartum Pay-mobiilimaksu ja Museokortti.

ERITYISESTI JULKISTA
03.09.2019 – 01.12.2019
PEDAseinä

Julkisen tilan ja taiteen kytkökset ovat hyvin monimuotoiset. Julkiset teokset ovat hetken häiveitä tai monisyisesti ja laajasti kaupunkikuvaan vaikuttavia. Teokset vaikuttavat tunteiden ja mielikuvien lisäksi paikkasuhteeseemme ja jopa käyttäytymiseemme tilassa.

Porin lastenkulttuurikeskus on tuottanut tilataidetta, ympäristöteoksia, kaupunkitaidetta ja yhteisötaidetta. Teokset on sijoitettu lasten läheisiin elinpiireihin kuten päiväkoteihin ja kouluihin kuin myös julkisempiin tiloihin, kuten uimahalliin tai kaupunkitilaan. Osa teoksista on pysyviä ja osa nopeastikin katoavia. Päämääränä on ollut tuoda taide ja lasten ilmaisu osaksi yhteisöä sekä samalla kehittää taiteilijoiden toimeentulomahdollisuuksia ja osaamista.

Erityisesti julkista -näyttely esittelee kolme erityisryhmien kanssa toteutettua julkisen taiteen teoskokonaisuutta. Taidevessoissa jokin aiemmin piilossa pidettävä on muuttunut julkiseksi ja hauskaksi, Merimöröt sukeltaa vedenalaiseen maailmaan ja Kirsikkapolun mökissä ja taikaluolassa toteutui unelmien maja. Lasten ja eri yhteistyökumppaneiden kanssa tässä esiteltyjä teoksia ovat tehneet kuvataiteilijat Kirsi Jaakkola, Sanna Pajunen-Kyynäräinen ja Veijo Setälä Porin lastenkulttuurikeskuksesta.

Tietosuoja:
Porin taidemuseo toimii Sivistystoimialan Kulttuuriyksikön alaisuudessa osana Porin kaupunkia. Porin kaupungin rekisteriselosteet-sivustolla on lomake, jolla voi tehdä tietopyynnön rekisteriin tallennetuista tiedoista.

Turvallisuusohjeet Porin taidemuseossa koronaviruksen aikana

Saavutettavuusseloste