Avoinna ti-su 11-18, ke 11-20. Pääsymaksut 4 / 2 EUR. Vapaa sisäänpääsy keskiviikkoisin klo 18-20.
Porin taidemuseossa käyvät Edenred, Epassi, Eazybreak, Smartum, Tyky+ ja Museokortti.

Taidemuseon isot näyttelytilat ovat poissa käytöstä tulevan remontin vuoksi. Vajiko Chachkhianin näyttely on esillä aulan yhteydessä olevissa näyttelytiloissa.

Sepideh Rahaa
In Transition – Siirtymävaiheessa (2017–2018)
25.06.2019 – 18.08.2019
RAPPU

Sarjasta "Toteutunut unelma?"

Kuvaus, käsikirjoitus, leikkaus ja ohjaus: Sepideh Rahaa
Ääni: Ana Gutieszca
Esiintyjät ja kertojat: Razan Abou Askar & Ramina Habibollah
Tekninen tuki: Ville Apell
Teosta on tukenut Koneen Säätiö

Teos kertoo kahden naisen identiteettien moniulotteisuudesta ja elämän mutkikkuudesta. Luonteeltaan runollinen teos lähestyy metaforien kautta identiteettien, maastamuuton, naiseuden ja unelmien käsitteitä. Kaksi naista, jotka eivät ole koskaan tavanneet toisiaan, käyvät neulomisen välityksellä epäsuoraa dialogia solmien yhteen teoksen teemoja. He koettavat hakea paikkaansa ja tutkia juuriaan löytääkseen elämäänsä syvemmän merkityksen.

www.sepidehrahaa.com
Instagram: #sepidehrahaa

p. +358 44 701 1080 (taidemuseon aukioloaikojen mukaisesti tai ti–su klo 11–18, ke klo 11–20)

Porin taidemuseo toimii Sivistystoimialan Kulttuuriyksikön alaisuudessa osana Porin kaupunkia. Porin kaupungin rekisteriselosteet-sivustolla on lomake, jolla voi tehdä tietopyynnön rekisteriin tallennetuista tiedoista.

Turvallisuussuunnitelma (AVI)

Saavutettavuusseloste