Liput: 7 / 2,5 / 3,5 EUR, Perhelippu 14 EUR.
Kahden päivän yhteislippu Porin taidemuseoon ja Satakunnan Museon toimipisteisiin 15 / 5 / 7,50 EUR.

Sepideh Rahaa
In Transition – Siirtymävaiheessa (2017–2018)
25.06.2019 – 18.08.2019
RAPPU

Sarjasta "Toteutunut unelma?"

Kuvaus, käsikirjoitus, leikkaus ja ohjaus: Sepideh Rahaa
Ääni: Ana Gutieszca
Esiintyjät ja kertojat: Razan Abou Askar & Ramina Habibollah
Tekninen tuki: Ville Apell
Teosta on tukenut Koneen Säätiö

Teos kertoo kahden naisen identiteettien moniulotteisuudesta ja elämän mutkikkuudesta. Luonteeltaan runollinen teos lähestyy metaforien kautta identiteettien, maastamuuton, naiseuden ja unelmien käsitteitä. Kaksi naista, jotka eivät ole koskaan tavanneet toisiaan, käyvät neulomisen välityksellä epäsuoraa dialogia solmien yhteen teoksen teemoja. He koettavat hakea paikkaansa ja tutkia juuriaan löytääkseen elämäänsä syvemmän merkityksen.

www.sepidehrahaa.com
Instagram: #sepidehrahaa