Avoinna ti-su 11-18, ke 11-20. Pääsymaksut 8 / 3 / 4 EUR. Vapaa sisäänpääsy keskiviikkoisin klo 18-20.
Porin taidemuseossa käyvät Edenred-virikeseteli, Edenred-kortit, MyEdenred-sovellus, Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli, Smartum Pay-mobiilimaksu ja Museokortti.

TUNNE TAIDEMUSEO
05.02.2019 – 19.05.2019
PEDAseinä

Oletko ajattelija, tekijä vai fiilistelijä? Houkutteleeko kiireetön oleilu ja keskittynyt läsnäolo taiteen äärellä? Onko intohimosi heittäytyä täysin uuteen, tutkia, kokeilla ja tehdä itse? Haluatko nauttia taiteesta yksin vai yhdessä muiden kanssa? Näyttely esittelee erilaisia tapoja lähestyä, kokea ja aistia taiteesta Porin taidemuseossa.

PEDAseinä on taidemuseon pedagogisen toiminnan prosesseja ja yleisöjen kokemuksia esittelevä näyttelytila Café MUUSAn yhteydessä. Näyttelyohjelma yhteistyössä Porin taidemuseo & Porin lastenkulttuurikeskus.

Porin taidemuseo toimii Sivistystoimialan Kulttuuriyksikön alaisuudessa osana Porin kaupunkia. Porin kaupungin rekisteriselosteet-sivustolla on lomake, jolla voi tehdä tietopyynnön rekisteriin tallennetuista tiedoista.

Turvallisuusohjeet koronaviruksen aikana
Saavutettavuusseloste