Liput: 7 / 2,5 / 3,5 EUR, Perhelippu 14 EUR.
Kahden päivän yhteislippu Porin taidemuseoon ja Satakunnan Museon toimipisteisiin 15 / 5 / 7,50 EUR.

TUNNE TAIDEMUSEO
05.02.2019 – 19.05.2019
PEDAseinä

Oletko ajattelija, tekijä vai fiilistelijä? Houkutteleeko kiireetön oleilu ja keskittynyt läsnäolo taiteen äärellä? Onko intohimosi heittäytyä täysin uuteen, tutkia, kokeilla ja tehdä itse? Haluatko nauttia taiteesta yksin vai yhdessä muiden kanssa? Näyttely esittelee erilaisia tapoja lähestyä, kokea ja aistia taiteesta Porin taidemuseossa.

PEDAseinä on taidemuseon pedagogisen toiminnan prosesseja ja yleisöjen kokemuksia esittelevä näyttelytila Café MUUSAn yhteydessä. Näyttelyohjelma yhteistyössä Porin taidemuseo & Porin lastenkulttuurikeskus.