Avoinna ti-su 11-18, ke 11-20. Pääsymaksut 8 / 3 / 4 EUR. Vapaa sisäänpääsy keskiviikkoisin klo 18-20.
Porin taidemuseossa käyvät Edenred-virikeseteli, Edenred-kortit, MyEdenred-sovellus, Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli, Smartum Pay-mobiilimaksu ja Museokortti.
Porin taidemuseo ja Poriginal galleria ovat suljettuina Porin kaupungin koronarajoitusten mukaisesti. Rajoitukset ovat tällä hetkellä voimassa toistaiseksi.

MVET (Jussi Matilainen, Asko Nivala, Janne Rahkila ja Simo Saarikoski)
Time After Time (2018)
18.12.2018 – 17.02.2019
Rappu

Retrospektiivinen tutkielma MVET:n työskentelystä, vallankäytöstä työryhmän sisällä ja siitä kuinka erilaiset näkemykset voi sulauttaa yhdeksi taideteokseksi. Video on tarkastelee ystävyyttä, aikaa ja sitä kuinka kaikki lopulta kietoutuu yhteen.

Porin taidemuseo toimii Sivistystoimialan Kulttuuriyksikön alaisuudessa osana Porin kaupunkia. Porin kaupungin rekisteriselosteet-sivustolla on lomake, jolla voi tehdä tietopyynnön rekisteriin tallennetuista tiedoista.

Turvallisuusohjeet koronaviruksen aikana
Saavutettavuusseloste