Avoinna ti-su 11-18, ke 11-20. Pääsymaksut 4 / 2 EUR. Vapaa sisäänpääsy keskiviikkoisin klo 18-20.
Porin taidemuseossa käyvät Edenred, Epassi, Eazybreak, Smartum, Tyky+ ja Museokortti.

Taidemuseon isot näyttelytilat ovat poissa käytöstä tulevan remontin vuoksi. Vajiko Chachkhianin näyttely on esillä aulan yhteydessä olevissa näyttelytiloissa.

PEDAseinä / Café Muusa

11.09.2018 27.01.2019

VRIKYLV

Vrikylv / Porin lastenkulttuurikeskus Vrikylv-nyttely esittelee yhteisllist ympristtaideteosta, joka oli esill Hevosluodon siirtolapuutarhassa kesll 2018. Teoksessa kasvatettiin sytvn ihania sinisi ja hehkuvan oransseja kukkia Vauvojen vrikylpy -typajoihin. Porin lastenkulttuurikeskus toteutti teoksen yhdess Porin ensi- ja turvakoti Esikon ja Luodon siirtolapuutarhayhdistyksen kanssa osana Turun yliopiston Kokkeli-hanketta. PROCESSwall is an exhibition space that showcases the processes of public programming and audience experiences in the Pori Art Museum. Exhibition programme for the space is drawn up by Pori Art Museum in collaboration with Pori Centre for Children’s Culture.

Nyttely on osa Euroopan kulttuuriympristpivi ja kulttuuriperintvuotta, joiden teemana on tn vuonna Tunne perintsi, jaa tarinasi.

KUVA: Vrikylv, Annina Ceron

p. +358 44 701 1080 (taidemuseon aukioloaikojen mukaisesti tai ti–su klo 11–18, ke klo 11–20)

Porin taidemuseo toimii Sivistystoimialan Kulttuuriyksikön alaisuudessa osana Porin kaupunkia. Porin kaupungin rekisteriselosteet-sivustolla on lomake, jolla voi tehdä tietopyynnön rekisteriin tallennetuista tiedoista.

Turvallisuussuunnitelma (AVI)

Saavutettavuusseloste