Liput: 7 / 2,5 / 3,5 EUR, Perhelippu 14 EUR.
Kahden päivän yhteislippu Porin taidemuseoon ja Satakunnan Museon toimipisteisiin 15 / 5 / 7,50 EUR.

PEDAseinä / Café Muusa

11.09.2018 27.01.2019

VRIKYLV

Vrikylv / Porin lastenkulttuurikeskus Vrikylv-nyttely esittelee yhteisllist ympristtaideteosta, joka oli esill Hevosluodon siirtolapuutarhassa kesll 2018. Teoksessa kasvatettiin sytvn ihania sinisi ja hehkuvan oransseja kukkia Vauvojen vrikylpy -typajoihin. Porin lastenkulttuurikeskus toteutti teoksen yhdess Porin ensi- ja turvakoti Esikon ja Luodon siirtolapuutarhayhdistyksen kanssa osana Turun yliopiston Kokkeli-hanketta. PROCESSwall is an exhibition space that showcases the processes of public programming and audience experiences in the Pori Art Museum. Exhibition programme for the space is drawn up by Pori Art Museum in collaboration with Pori Centre for Children’s Culture.

Nyttely on osa Euroopan kulttuuriympristpivi ja kulttuuriperintvuotta, joiden teemana on tn vuonna Tunne perintsi, jaa tarinasi.

KUVA: Vrikylv, Annina Ceron