Liput: 7 / 2,5 / 3,5 EUR, Perhelippu 14 EUR.
Kahden päivän yhteislippu Porin taidemuseoon ja Satakunnan Museon toimipisteisiin 15 / 5 / 7,50 EUR.

LIIKEtila – MG-kokoelma liikkeessä 11.-16.09.2018

Paul Osipow, Laila Pullinen, Tyko Sallinen, Helene Schjerfbeck, Ellen Thesleff

Osallistuminen taidemuseon pääsylipulla, Museokortilla sekä taidemuseon Mesenaattikortilla ja Vuosikortilla. Työpajat ovat hinnoiteltu erikseen.
Näyttely avoinna kello 11–18, keskiviikkona 12.09. kello 11–19

HUOM. sunnuntaina LIIKEtila rauhoitetaan kuuntelulle gongi-­äänikylpyesityksen ajaksi kello 12-13.

Tuolloin LIIKEtila on suljettu muilta kävijöiltä.

Näe ja koe Maire Gullichsenin taidesäätiön kokoelman eniten 2000-luvulla liikkeellä ja lainassa olleet teokset!
Kärkipaikkaa pitää Helene Schjerfbeckin (1862–1946) maalaus Omakuva. Veistoksista eniten liikkeessä on ollut Laila Pullisen (1933–2015) Ruhjottu Nike. Seuraavana matkaan on lähdössä Paul Osipowin (1939) maalaus Musta pääsiäinen.

Keskiviikko 12.09.
kello 14 OPI MAIRELTA. Seniorien suunnistus MG-kokoelmaan -opastus / vapaa pääsy.
kello 18 OPI MAIRELTA -opastus / vapaa pääsy.

Torstai 13.09.
kello 17 Työpaja & taiteilijavieras.
Tutustutaan kuvataiteilija Frida Moukulaisen taiteeseen ja tehdään itse. Työpajamaksu 5 EUROA.

Lauantai 15.09.
kello 14–17 Lasten lauantai. Lapsilla ja perheillä vapaa pääsy näyttelytilaan. Työpajamaksu 5 EUROA. Alle kouluikäiset yhdessä aikuisen kanssa.

Sunnuntaina 16.09.
”Älä tee mitään” -päivä. Vaihda puhelin hetkeksi taidemuseon tarjoamaan stressileluun ja ota rennosti taiteen äärellä tai koe hoitava äänikylpy.
kello 12–13 koe JAGASPACE-duon rentouttava ja hoitava gongi-­äänikylpy. Esitystä kuunnellaan lattialla loikoillen, oma joogamatto tai muu alusta sekä lämpimät ja mukavat vaatteet mukaan. Saatavilla on myös istuimia. Osallistumismaksu 10 EUROA.
Huom! Tila rauhoitetaan kuuntelulle esityksen ajaksi. Tilaan ei pääse kesken esityksen.

Viikon aikana OPI MAIRELTA -opastuksia ryhmille myös tilauksesta.
Hinta 70 EUROA + pääsymaksut.

LIIKEtila on taidemuseon yleisötyölle omistettu tila, joka muuttaa muotoaan, ja etsii ja löytää paikkansa aina uudelleen näyttelytiloista.

Kuva:

Schjerfbeck, Helene, Omakuva, 1913-1926,