Liput: 7 / 2,5 / 3,5 EUR, Perhelippu 14 EUR.
Kahden päivän yhteislippu Porin taidemuseoon ja Satakunnan Museon toimipisteisiin 15 / 5 / 7,50 EUR.

PEDAseinä / Café Muusa

PEDAN kesä. TODISTE

12.06. - 02.09.2018

Taiteilijat Toni Lehtola ja Jenni Uusitalo rakensivat keväällä 2018 taidemuseoon suurta suosiota saaneen TODISTE-työpajan. Työpajassa tallennettiin omakuvia hauskalla tavalla, kaverin avustuksella, läpinäkyvälle seinälle. Taiteilijat olivat mukana viikon ajan työskentelemässä yhdessä erilaisten ja eri-ikäisten museovieraiden kanssa. PEDAN kesä -näyttely esittelee paloja omakuvien loistavasta kirjosta.

Toni Lehtola on valmistunut kuvataiteilijaksi Kankaanpään taidekoulusta ja hän työskentelee pääsääntöisesti performatiivisten elektromekaanisten veistosinstallaatioiden ja musiikin parissa.
Jenni Uusitalo
on Kankaanpään taidekoulusta ja Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulusta valmistunut kuvataiteilija (TaM), joka työskentelee veisto- ja installaatiotaiteen parissa.

TODISTE-työpaja järjestettiin taidemuseon uudenlaisessa, yleisötyölle omistetussa tilassa, LIIKEtilassa. LIIKEtila on laboratorio, jossa kokeillaan ja arvioidaan erilaisia poikkitaiteellisia työskentelymalleja. Tila muuttaa muotoaan, ja etsii ja löytää paikkansa aina uudelleen taidemuseon näyttelytiloista.