PORIN TAIDEMUSEO

Eteläranta, FI-28100 PORI, FINLAND
Avoinna ti-su 11-18, ke 11-20. Pääsymaksut 8 / 3 / 4 EUR. Vapaa sisäänpääsy keskiviikkoisin klo 18-20.
Kahden päivän yhteislippu Porin taidemuseoon ja Satakunnan Museon toimipisteisiin 17 / 5 / 8,50 EUR.
Porin taidemuseossa käyvät Edenred-virikeseteli, Edenred-kortit, MyEdenred-sovellus, Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli, Smartum Pay-mobiilimaksu ja Museokortti.

  

PEDAseinä / Café Muusa

PEDAN kesä. TODISTE

12.06. - 02.09.2018

 

Taiteilijat Toni Lehtola ja Jenni Uusitalo rakensivat keväällä 2018 taidemuseoon suurta suosiota saaneen TODISTE-työpajan. Työpajassa tallennettiin omakuvia hauskalla tavalla, kaverin avustuksella, läpinäkyvälle seinälle. Taiteilijat olivat mukana viikon ajan työskentelemässä yhdessä erilaisten ja eri-ikäisten museovieraiden kanssa. PEDAN kesä -näyttely esittelee paloja omakuvien loistavasta kirjosta.

 


Toni Lehtola on valmistunut kuvataiteilijaksi Kankaanpään taidekoulusta ja hän työskentelee pääsääntöisesti performatiivisten elektromekaanisten veistosinstallaatioiden ja musiikin parissa.
Jenni Uusitalo
on Kankaanpään taidekoulusta ja Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulusta valmistunut kuvataiteilija (TaM), joka työskentelee veisto- ja installaatiotaiteen parissa.

 


TODISTE-työpaja järjestettiin taidemuseon uudenlaisessa, yleisötyölle omistetussa tilassa, LIIKEtilassa. LIIKEtila on laboratorio, jossa kokeillaan ja arvioidaan erilaisia poikkitaiteellisia työskentelymalleja. Tila muuttaa muotoaan, ja etsii ja löytää paikkansa aina uudelleen taidemuseon näyttelytiloista.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Yhteystiedot


PORIN TAIDEMUSEO
Eteläranta, 28100 PORI, FINLAND
p. +358 44 701 1080
taidemuseo@pori.fi

Porin taidemuseo toimii Sivistystoimialan Kulttuuriyksikön alaisuudessa osana Porin kaupunkia. Porin kaupungin rekisteriselosteet-sivustolla on lomake, jolla voi tehdä tietopyynnön rekisteriin tallennetuista tiedoista.

Turvallisuusohjeet koronaviruksen aikana
Saavutettavuusseloste

 


©  Pori Art Museum | Porin taidemuseo