Liput: 7 / 2,5 / 3,5 EUR, Perhelippu 14 EUR.
Kahden päivän yhteislippu Porin taidemuseoon ja Satakunnan Museon toimipisteisiin 15 / 5 / 7,50 EUR.

PEDAseinä / Café Muusa

20.03. - 03.06.2018

Kuudes veistos

Mitä nykytaiteen museon taidevaraston uumenista voi löytyä? Miten taideteoksia inventoidaan? Mitä tarinoita teokset voivat meille kertoa? Miten taidetta säilytetään tuleville sukupolville? Taidemuseon kevään Saa koskea! -TEEMAtyöpajoissa koululaiset ottavat taidemuseon kokoelmatyön haltuun. Museon kokoelma-amanuenssin kanssa tutustutaan taidevarastoon ja syvennytään museotyöhön itse tehden. Työpajat pohjautuvat kuvataiteilija Veijo Setälän Viiden veistoksen maisema -teossarjaan (1992 / Porin kaupungin taidekokoelma). Näyttelyssä nähdään työpajojen esittely ja paljastetaan mysteerinen ”kuudes veistos”.

Yhteistyössä taiteilija Veijo Setälä ja Porin lastenkulttuurikeskus

SK Kultuuri 16.05. "Lukiolaisten luonnoksista rakentui Veijo Setälän veistos Porin taidemuseoon".