Avoinna ti-su 11-18, ke 11-20. Pääsymaksut 8 / 3 / 4 EUR. Vapaa sisäänpääsy keskiviikkoisin klo 18-20.
Porin taidemuseossa käyvät Edenred-virikeseteli, Edenred-kortit, MyEdenred-sovellus, Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli, Smartum Pay-mobiilimaksu ja Museokortti.
Porin taidemuseo ja Poriginal galleria ovat suljettuina Porin kaupungin koronarajoitusten mukaisesti. Rajoitukset ovat tällä hetkellä voimassa toistaiseksi.

PEDAseinä / Café Muusa

20.03. - 03.06.2018

Kuudes veistos

Mitä nykytaiteen museon taidevaraston uumenista voi löytyä? Miten taideteoksia inventoidaan? Mitä tarinoita teokset voivat meille kertoa? Miten taidetta säilytetään tuleville sukupolville? Taidemuseon kevään Saa koskea! -TEEMAtyöpajoissa koululaiset ottavat taidemuseon kokoelmatyön haltuun. Museon kokoelma-amanuenssin kanssa tutustutaan taidevarastoon ja syvennytään museotyöhön itse tehden. Työpajat pohjautuvat kuvataiteilija Veijo Setälän Viiden veistoksen maisema -teossarjaan (1992 / Porin kaupungin taidekokoelma). Näyttelyssä nähdään työpajojen esittely ja paljastetaan mysteerinen ”kuudes veistos”.

Yhteistyössä taiteilija Veijo Setälä ja Porin lastenkulttuurikeskus

SK Kultuuri 16.05. "Lukiolaisten luonnoksista rakentui Veijo Setälän veistos Porin taidemuseoon".

Porin taidemuseo toimii Sivistystoimialan Kulttuuriyksikön alaisuudessa osana Porin kaupunkia. Porin kaupungin rekisteriselosteet-sivustolla on lomake, jolla voi tehdä tietopyynnön rekisteriin tallennetuista tiedoista.

Turvallisuusohjeet koronaviruksen aikana
Saavutettavuusseloste