PORIN TAIDEMUSEO

Eteläranta, FI-28100 PORI, FINLAND
Avoinna ti-su 11-18, ke 11-20. Pääsymaksut 8 / 3 / 4 EUR. Vapaa sisäänpääsy keskiviikkoisin klo 18-20.
Kahden päivän yhteislippu Porin taidemuseoon ja Satakunnan Museon toimipisteisiin 17 / 5 / 8,50 EUR.
Porin taidemuseossa käyvät Edenred-virikeseteli, Edenred-kortit, MyEdenred-sovellus, Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli, Smartum Pay-mobiilimaksu ja Museokortti.
Porin taidemuseo ja Poriginal galleria ovat suljettuina Porin kaupungin koronarajoitusten mukaisesti. Rajoitukset ovat tällä hetkellä voimassa toistaiseksi.

  

PEDAseinä / Café Muusa

20.03. - 03.06.2018

Kuudes veistos

 

Mitä nykytaiteen museon taidevaraston uumenista voi löytyä? Miten taideteoksia inventoidaan? Mitä tarinoita teokset voivat meille kertoa? Miten taidetta säilytetään tuleville sukupolville? Taidemuseon kevään Saa koskea! -TEEMAtyöpajoissa koululaiset ottavat taidemuseon kokoelmatyön haltuun. Museon kokoelma-amanuenssin kanssa tutustutaan taidevarastoon ja syvennytään museotyöhön itse tehden. Työpajat pohjautuvat kuvataiteilija Veijo Setälän Viiden veistoksen maisema -teossarjaan (1992 / Porin kaupungin taidekokoelma). Näyttelyssä nähdään työpajojen esittely ja paljastetaan mysteerinen ”kuudes veistos”.

 

Yhteistyössä taiteilija Veijo Setälä ja Porin lastenkulttuurikeskus

 

 

 

 

 

 

 

 

SK Kultuuri 16.05. "Lukiolaisten luonnoksista rakentui Veijo Setälän veistos Porin taidemuseoon". 


Yhteystiedot


PORIN TAIDEMUSEO
Eteläranta, 28100 PORI, FINLAND
p. +358 44 701 1080
taidemuseo@pori.fi

Porin taidemuseo toimii Sivistystoimialan Kulttuuriyksikön alaisuudessa osana Porin kaupunkia. Porin kaupungin rekisteriselosteet-sivustolla on lomake, jolla voi tehdä tietopyynnön rekisteriin tallennetuista tiedoista.

Turvallisuusohjeet koronaviruksen aikana
Saavutettavuusseloste

 


©  Pori Art Museum | Porin taidemuseo