Liput: 7 / 2,5 / 3,5 EUR, Perhelippu 14 EUR.
Kahden päivän yhteislippu Porin taidemuseoon ja Satakunnan Museon toimipisteisiin 15 / 5 / 7,50 EUR.

Osallistavan tutkimisen alue taidemuseon isossa näyttelyhallissa kokoaa yhteen taidemuseotyön eri osa-alueet – näyttelyt, kokoelmat, tutkimuksen ja yleisötyön. Täältä löydät myös PEDApisteen.

PEDApiste – Tutki. Tee. Oleskele.
Löydä uudistunut PEDApiste! PEDApiste on työskentely- ja oleskelupaikka näyttelyiden, kokoelmien ja tutkimustyön ytimessä. Isossa näyttelyhallissa.

OPI TAITEILIJALTA. Työpajamaksu 5 EUR.
Kevään aikana ­PEDApisteessä työskennellään yhdessä taidemuseon kokoelmista tuttujen taiteilijoiden kanssa mm. Juhani Tarna, Jan Eerala, Kirsi Jaakkola, Frida Moukulainen, Kai Ruohonen sekä runoilija Daniil Kozlov.