Avoinna ti-su 11-18, ke 11-20. Pääsymaksut 8 / 3 / 4 EUR. Vapaa sisäänpääsy keskiviikkoisin klo 18-20.
Porin taidemuseossa käyvät Edenred-virikeseteli, Edenred-kortit, MyEdenred-sovellus, Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli, Smartum Pay-mobiilimaksu ja Museokortti.
Porin taidemuseo ja Poriginal galleria ovat suljettuina Porin kaupungin koronarajoitusten mukaisesti. Rajoitukset ovat tällä hetkellä voimassa toistaiseksi.

TAIDEMUSEON PEDASEINÄN NÄYTTELYOHJELMA VUONNA 2017
PEDAseinä, Café MUUSA

PEDAseinä on taidemuseon pedagogisen toiminnan prosesseja ja yleisöjen kokemuksia esittelevä näyttelytila. Näyttelyohjelma on toteutettu yhteistyössä Porin taidemuseo ja Porin lastenkulttuurikeskus - Satakunnan lastenkulttuuriverkosto.

04.04.– 21.05. CROQUIS

Croquis-näyttely esittelee silmän ja käden yhteistyötä. Croquis on nopearytmistä elävän mallin piirtämistä. Teokset ovat syntyneet nuorten ja aikuisten piirustusilloissa. Yhteistyössä Porin taidemuseo ja Porin lastenkulttuurikeskus - Satakunnan lastenkulttuuriverkosto.

TAIDEMUSEON PEDASEINÄN NÄYTTELYOHJELMA VUONNA 2017

04.04.– 21.05. CROQUIS