Liput: 5 / 2,5 euroa, Perhelippu 10 euroa.

TAIDEMUSEON PEDASEINÄN NÄYTTELYOHJELMA VUONNA 2017
PEDAseinä, Café MUUSA

PEDAseinä on taidemuseon pedagogisen toiminnan prosesseja ja yleisöjen kokemuksia esittelevä näyttelytila. Näyttelyohjelma on toteutettu yhteistyössä Porin taidemuseo ja Porin lastenkulttuurikeskus - Satakunnan lastenkulttuuriverkosto.

07.02.26.03. #lsnolo

Taiteen relle voi pyshty monin eri tavoin. Nyttely esittelee Porin taidemuseon Joogalauantai -ohjelman, jossa taideteos johdattaa joogaharjoitukseen. Joogaohjaajina ovat Porin Joogayhdistyksen opettajat sek vierailevat joogaopettajat. Yhteistyss Porin taidemuseo, Porin Joogayhdistys ja Porin seudun kansalaisopisto.

04.04.– 21.05. CROQUIS

Croquis-näyttely esittelee silmän ja käden yhteistyötä. Croquis on nopearytmistä elävän mallin piirtämistä. Teokset ovat syntyneet nuorten ja aikuisten piirustusilloissa. Yhteistyössä Porin taidemuseo ja Porin lastenkulttuurikeskus - Satakunnan lastenkulttuuriverkosto.

01.06.–10.09. PEDAn kesä

PEDAn kesä esittelee ajankohtaisia prosesseja yleisötyöstä. Yhteistyössä Porin taidemuseo ja Porin lastenkulttuurikeskus - Satakunnan lastenkulttuuriverkosto.

22.09.201721.01.2018 TAIDETESTAAJAT

Milt taide tuntuu? Nyttely esittelee Suomen Kulttuurirahaston kynnistmn Taidetestaajat-hankkeen, jossa Suomen kaikki kahdeksasluokkalaiset psevt testaamaan erilaisia taidelaitoksia tai -tyryhmi. Porin taidemuseo on yksi testikohteista. Yhteistyss Porin taidemuseo ja Porin lastenkulttuurikeskus - Satakunnan lastenkulttuuriverkosto. ww.taidetestaajat.fi

CROQUIS, posteri