PORIN TAIDEMUSEO

Eteläranta, FI-28100 PORI, FINLAND
Avoinna ti-su 11-18, ke 11-20. Pääsymaksut 8 / 3 / 4 EUR. Vapaa sisäänpääsy keskiviikkoisin klo 18-20.
Kahden päivän yhteislippu Porin taidemuseoon ja Satakunnan Museon toimipisteisiin 17 / 5 / 8,50 EUR.
Porin taidemuseossa käyvät Edenred-virikeseteli, Edenred-kortit, MyEdenred-sovellus, Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli, Smartum Pay-mobiilimaksu ja Museokortti.
Porin taidemuseo ja Poriginal galleria ovat suljettuina Porin kaupungin koronarajoitusten mukaisesti. Rajoitukset ovat tällä hetkellä voimassa toistaiseksi.

 TAIDEMUSEON PEDASEINÄN NÄYTTELYOHJELMA VUONNA 2017
PEDAseinä, Café MUUSA

 

PEDAseinä on taidemuseon pedagogisen toiminnan prosesseja ja yleisöjen kokemuksia esittelevä näyttelytila. Näyttelyohjelma on toteutettu yhteistyössä Porin taidemuseo ja Porin lastenkulttuurikeskus - Satakunnan lastenkulttuuriverkosto.

 

07.02.26.03. #lsnolo


Taiteen relle voi pyshty monin eri tavoin. Nyttely esittelee Porin taidemuseon Joogalauantai -ohjelman, jossa taideteos johdattaa joogaharjoitukseen. Joogaohjaajina ovat Porin Joogayhdistyksen opettajat sek vierailevat joogaopettajat. Yhteistyss Porin taidemuseo, Porin Joogayhdistys ja Porin seudun kansalaisopisto.

 

04.04.– 21.05. CROQUIS


Croquis-näyttely esittelee silmän ja käden yhteistyötä. Croquis on nopearytmistä elävän mallin piirtämistä. Teokset ovat syntyneet nuorten ja aikuisten piirustusilloissa. Yhteistyössä Porin taidemuseo ja Porin lastenkulttuurikeskus - Satakunnan lastenkulttuuriverkosto.

 

01.06.–10.09. PEDAn kesä


PEDAn kesä esittelee ajankohtaisia prosesseja yleisötyöstä. Yhteistyössä Porin taidemuseo ja Porin lastenkulttuurikeskus - Satakunnan lastenkulttuuriverkosto.

 

22.09.201721.01.2018 TAIDETESTAAJAT


Milt taide tuntuu? Nyttely esittelee Suomen Kulttuurirahaston kynnistmn Taidetestaajat-hankkeen, jossa Suomen kaikki kahdeksasluokkalaiset psevt testaamaan erilaisia taidelaitoksia tai -tyryhmi. Porin taidemuseo on yksi testikohteista. Yhteistyss Porin taidemuseo ja Porin lastenkulttuurikeskus - Satakunnan lastenkulttuuriverkosto. ww.taidetestaajat.fi

 

 

 

 

 

 

TAIDEMUSEON PEDASEINÄN NÄYTTELYOHJELMA VUONNA 2017

04.04.– 21.05. CROQUIS

01.06.–10.09. PEDAn kesä

 


Yhteystiedot


 


©  Pori Art Museum | Porin taidemuseo