Liput: 7 / 2,5 / 3,5 EUR, Perhelippu 14 EUR.
Kahden päivän yhteislippu Porin taidemuseoon ja Satakunnan Museon toimipisteisiin 15 / 5 / 7,50 EUR.

TAIDEMUSEON PEDASEINÄN NÄYTTELYOHJELMA VUONNA 2017
PEDAseinä, Café MUUSA

PEDAseinä on taidemuseon pedagogisen toiminnan prosesseja ja yleisöjen kokemuksia esittelevä näyttelytila. Näyttelyohjelma on toteutettu yhteistyössä Porin taidemuseo ja Porin lastenkulttuurikeskus - Satakunnan lastenkulttuuriverkosto.

07.02.26.03. #lsnolo

Taiteen relle voi pyshty monin eri tavoin. Nyttely esittelee Porin taidemuseon Joogalauantai -ohjelman, jossa taideteos johdattaa joogaharjoitukseen. Joogaohjaajina ovat Porin Joogayhdistyksen opettajat sek vierailevat joogaopettajat. Yhteistyss Porin taidemuseo, Porin Joogayhdistys ja Porin seudun kansalaisopisto.

04.04.– 21.05. CROQUIS

Croquis-näyttely esittelee silmän ja käden yhteistyötä. Croquis on nopearytmistä elävän mallin piirtämistä. Teokset ovat syntyneet nuorten ja aikuisten piirustusilloissa. Yhteistyössä Porin taidemuseo ja Porin lastenkulttuurikeskus - Satakunnan lastenkulttuuriverkosto.

01.06.–10.09. PEDAn kesä

PEDAn kesä esittelee ajankohtaisia prosesseja yleisötyöstä. Yhteistyössä Porin taidemuseo ja Porin lastenkulttuurikeskus - Satakunnan lastenkulttuuriverkosto.

22.09.201721.01.2018 TAIDETESTAAJAT

Milt taide tuntuu? Nyttely esittelee Suomen Kulttuurirahaston kynnistmn Taidetestaajat-hankkeen, jossa Suomen kaikki kahdeksasluokkalaiset psevt testaamaan erilaisia taidelaitoksia tai -tyryhmi. Porin taidemuseo on yksi testikohteista. Yhteistyss Porin taidemuseo ja Porin lastenkulttuurikeskus - Satakunnan lastenkulttuuriverkosto. ww.taidetestaajat.fi

TAIDEMUSEON PEDASEINÄN NÄYTTELYOHJELMA VUONNA 2017

04.04.– 21.05. CROQUIS