AJANKOHTAISET NÄYTTELYT TULEVAT NÄYTTELYT EDELLISET NÄYTTELYT

[12.06.2015 - 13.09.2015]
SIIPI, MEDIApiste

Kuraattori: Pia Hovi-Assad

Berliinin muurin murtuessa vuonna 1989 murtui myös Itä-Saksan turvallisuuspalvelu Stasi. Sen rakennukset ja asiakirjamateriaali takavarikoitiin vuonna 1990. Osa Stasin käytössä olleista huoneista on otettu uuteen käyttöön, osa on jätetty entiselleen muistomerkiksi omasta ajastaan. Jotkut huoneet ovat säilyneet suoranaisina aikakapseleina 25 vuoden ajan. Daniel & Geo Fuchsin valokuvat ovat hätkähdyttävä katselmus näihin aikanaan salassa pidettyihin tiloihin, arkistoihin ja kuulusteluhuoneisiin.

TIEDOTE... | Media release...

Näyttelyn teemaa avaava luento 26.08. kello 18:30, taidemuseon luentosali, 2krs.
DDR - läpivalvottu yhteiskunta? Dosentti Kimmo Elo.
Luento on osa syksyn 2015 luentosarjaa Taide, leikki ja todellisuus.

DANIEL & GEO FUCHS: TOYGIANTS ja STASI - secret rooms -tuotesarjat museokaupassa!
- Toygiant-sarjassa mm. hiirimattoja, rintanappeja, postikortteja sekä tilaustuotteina Toygiants-jakkaroita
- Stasi - secret rooms -sarjassa postikortteja sekä tilaustuotteena kehystettyjä valokuvia
HUOM. Tilaustuotteet ovat numeroituja teoksia.

NÄYTTELYT NYT

PERVERSIONI ON USKO TAITEESEEN
Taiteilijat: Ellen Cantor, Miriam Cahn, Luciano Castelli, Alba S. Enström, Rainer Fetting, Andrea Éva Györi, Viljami Heinonen, Eeva Peura, Merzedes Sturm-Lie, Marianna Uutinen, Amalia Vekri, Alisa Yoffe
23.10.2020 – 21.02.2021