ECO-ART
[04.02.2011 - 29.05.2011]

Yhteistyössä:
Royal Botanical Gardens (Kanada), Galerie Lelong (USA), Electronic Arts Intermix (USA)

Eco-Art Web Gallery //
Web Gallery: Chris Drury // Web Gallery: Brandon Ballengée //

ECO-ART
[04.02.2011 - 29.05.2011]
Halli, Aula

Jan-Erik Andersson, Brandon Ballengée, Ciel Bergman, Christo ja Jeanne-Claude,Joyce Cutler-Shaw, Agnes Denes, Chris Drury, Michael Flomen, Andy Goldsworthy, Helen ja Newton Harrison, Ichi Ikeda, Richard Misrach, Nils-Udo, Dennis Oppenheim,
Robert Smithson, Alan Sonfist

Vierailevat kuraattorit:
John K. Grande Kanada) ja Peter Selz (USA)
Kuraattori: Pia Hovi-Assad

Eco-Art -näyttely on katsaus kansainväliseen maa-, ympäristö- ja ekotaiteeseen. Se esittelee alan pioneerien toteuttamia projekteja, rakentaa kuvaa suuntausten historiasta ja tarkastelee niiden nykytilaa. Näyttelyssä on esillä useita alan eturivin taiteilijoita,joiden teoksia ei ole aikaisemmin nähty Suomessa. Porin taidemuseo on 30-vuotisen toimintansa aikana toteuttanut useita näyttelyitä, jotka ovat olleet dialogissa paikallisen sekä globaalin ympäristön ja ympäristökysymysten kanssa. Eco-Art -näyttely liittyy tähän pitkään kokonaisuuteen.

------------------------------
// Tiedote //
------------------------------

>>Näyttelyn maksuttomat yleisöopastukset keskiviikkoisin klo 18.00.
>> Ryhmäopastusten varaukset: museolehtori,
puh. 044 701 1119, email mirja.ramstedt-salonen@pori.fi