PALJAS TALO. PORI - ROTTERDAM - ULAANBAATAR
[29.05.2010 - 20.06.2010]

Yhteistyössä: Aalto yliopisto/Porin taiteen ja median laitos, Pori AIR - Artist in Residency,Foundation Kaus Australis ja Open Society Institute & The Soros Foundations Network.

PALJAS TALO. PORI - ROTTERDAM - ULAANBAATAR

Poriginal galleria, Porin Puuvilla / Generaattorigalleria, Värjäämö 29.05.-20.06.2010
Porin taidemuseo / Mediapiste, Veistospiha, Aula 29.05.-05.09.2010

Dugarsuren Batzorig (MN), Gregory Cowan (AUS/GB), Ser-Odin Dolgor (MN/GER), Togmidshiirevin Enkhbold (MN), Michael Fürst (AUT), Sedbazarin Ganzug (MN), Katrin Hornek (AUT), Aletta de Jong (NL), Sonia Leimer (ITA/AUT), Christian Mayer (GER/AUT), Ana Rewakowicz (PL/CAN), Christine Saalfeld (GER/NL), Yondonjunain Dalkh-Ochir (MN), Annu Wilenius & Oula Salokannel (FIN)

PALJAS TALO. Pori – Rotterdam - Ulaanbaatar on rakennettua ympäristöä kommentoiva kansainvälinen näyttely- ja julkaisuhanke, joka pohtii modernin yhteiskunnan menneitä ja nykyisiä ideaaleja läntisten hyvinvointivaltioiden ja kolmannen maailman kautta. Erityisen huomion kohteena ovat arkkitehtuuri ja henkilökohtaisuuden ulottuvuudet. Elementtirakentamisen ja standardeihin uskovan modernisoinnin rinnalle nousevat omaehtoisen rakentamisen mahdollisuudet. Näyttelyn taiteilijat ja arkkitehdit tulevat Suomesta, Itävallasta, Saksasta, Alankomaista, Australiasta, Kanadasta sekä Mongoliasta. Näyttelyn teokset ovat suurelta osalta syntyneet residensseissä Mongoliassa, Alankomaissa ja Porissa.
Kuraattori: Annu Wilenius.

------------------------------
// Tiedote // Näyttelykuvia //
------------------------------

>>Näyttelyn maksuttomat yleisöopastukset keskiviikkoisin klo 18.00.
>> Ryhmäopastusten varaukset: museolehtori,
puh. 02-621 1119, email mirja.ramstedt-salonen@pori.fi