VAPAA TAIDEKOULU / VALON VARJOSSA
[06.06.2008 - 28.09.2008]
Halli

Porin taidemuseon kesänäyttely VAPAA TAIDEKOULU – VALON VARJOSSA muodostaa maalauksellisen triptyykin, jonka henkinen keskus – raison d´être – on Porin taidemuseon projektihuoneeseen toteutettava MAIRE GULLICHSEN JA MODERNISMI VAPAAN TAIDEKOULUN SILMIN –näyttely. Kokonaisuus muodostaa kudelman, jossa projektihuoneessa esitelty, mutta nykypäivän silmin tulkittu kulttuurinen perintö vertautuu merkittävimpien tällä vuosituhannella Vapaassa taidekoulussa opettaneiden taiteilijoiden näyttelyyn sekä toisaalta taidemuseon siipeen toteutettavaan viisivaiheiseen näyttelyiden sarjaan MATKALLA – OPISKELIJAT MUUTTUVASSA TILASSA, josta vastaavat lukuvuoden 2007–2008 opiskelijat.

2000-LUVUN TAITEILIJOITA - OPETTAJIA
Johanna Aalto, Kari Aapro, Pekka Hepoluhta, Tiina Malinen-Woodward, Kimi Pakarinen, Tarmo Paunu, Markku J. Rantala, Janne Räisänen, Veikko Saarivaara, Raili Tang, Sini Vihma, Reijo Viljanen

--------------------------------------------
// Tiedote // Linkkejä // Näyttelykuvia //
--------------------------------------------

>>Näyttelyn maksuttomat yleisöopastukset keskiviikkoisin klo 18.00.
>> Ryhmäopastusten varaukset: museolehtori,
puh. 02-621 1119, email mirja.ramstedt-salonen@pori.fi