INTERSECTION - BETWEEN PAST AND FUTURE
[09.06.2006 - 20.08.2006]
HALLI, SIIPI, PROJEKTIHUONE, VEISTOSpiha

Suomalainen nykytaide menestyy tänä päivänä erittäin hyvin. Se tunnetaan kansainvälisesti poikkeuksellisen korkeatasoisena ja kiinnostavana. Porin taidemuseo juhlii 25-vuotta täyttävää toimintaansa toteuttamalla Maire Gullichsenin taidekokoelman hengessä katsauksen maamme ajankohtaiseen taiteeseen. Intersection - between past and future / Leikkauspiste - menneen ja tulevan välissä - näyttely muodostuu kolmesta kokonaisuudesta.
Mukana on kaikkiaan kymmenen taiteilijaa: Elina Brotherus, Kyllikki Haavisto, Pertti Kekarainen, Ola Kolehmainen, Lotta Määttänen, Anna Tuori ja Marko Vuokola. Projektihuoneessa Markus Kåhre. Veistospihalla Tommi Grönlund & Petteri Nisunen.

--------------------------------------------
// Tiedote // Linkkejä // Näyttelykuvia //
--------------------------------------------

>>Näyttelyn maksuttomat yleisöopastukset keskiviikkoisin klo 18.00.
>> Ryhmäopastusten varaukset: museolehtori,
puh. 02-621 1119, email mirja.ramstedt-salonen@pori.fi
>> Lisätietoja näyttelystä: puh. 02-621 1081, taidemuseo@pori.fi

Teostiedot: Lotta Määttänen, Haaveena omakotitalo, 2005, öljy kankaalle, 150 x 155cm