URBAN CREATURES
Ulf Aminde, Sergio Belinchon, Shahram Entekhabi, Mathilde ter Heijne, Remy Markowitsch, Bjørn Melhus, Maya Roos, Kai Schiemenz, Michaela Schweiger.
[27.01.2006 - 21.05.2006]

Näyttely pohtii sosiaalisia ja kulttuurisia ilmiöitä, jotka nousevat esiin urbaanista ympäristöstä. Eristäytyminen, narsismi, epävarmuus ja hajanainen kommunikaatio ovat urbaanin massayhteiskunnan ja kulttuurin vastakohtaisuuksia, jossa yksilöllä on mahdollisuus löytää itsensä. Todellisuuden tarkastelu ja tulkitseminen sekä yksilön minä -kuva saavat vaikutteita mediaympäristöstä ja sen merkkimaailmasta. Urban Creatures esittää Berliinissä asuvien taiteilijoiden veistoksia, installaatioita, videoita ja valokuvia, joissa tutkitaan urbaania matriisia jokapäiväisen elämän tilana ja kulttuurisena tuotantona. Näyttelyn kuraattori Dorothee Bienert, Berliini.

--------------------------------------------
// Tiedote // Näyttelykuvia //
--------------------------------------------

>>Näyttelyn maksuttomat yleisöopastukset keskiviikkoisin klo 18.00.
>> Ryhmäopastusten varaukset: museolehtori,
puh. 02-621 1119, email mirja.ramstedt-salonen@pori.fi
>> Lisätietoja näyttelystä: puh. 02-621 1081, taidemuseo@pori.fi

Näyttelyä ovat tukeneet:
Goethe Institut, MOndriaan, Pro Helvetia ja SEACEX

-----------------------------------------------------------------------------------------

Näyttelyä ovat sponsoroineet:
A-Pullo Oy , VäriÄssät Oy ja Würth