Liput: 5 / 2,5 euroa, Perhelippu 10 euroa.

Taidetestaajat

TAIDETESTAAJAT

Taidetestaajat-hanke tuo satakuntalaiset kahdeksasluokkalaiset sankoin joukoin testaamaan kokemuksiaan Porin taidemuseossa. Taidetestaajille räätälöidyn ohjelman on suunnitellut taidemuseon oma pedagoginen tiimi yhdessä taiteilijoiden Anna-Sofia Sysser ja Heikki Hautala sekä tanssiliiketerapeutti Kaisa Selinin kanssa. Kuvataiteilija Laura Lilja on tehnyt taideteoksen, joka paljastetaan vain testaajille.

Taidetestaajat-suurhankkeessa on lukuvuonna 2017-2018 mukana yhteensä 55 taidelaitosta tai työryhmää. Porin taidemuseo valittiin yhdeksi vierailukohteista Satakunnassa. Jokainen kahdeksasluokkalainen tekee kaksi taidelaitosvierailua kulttuurikohteissa. Toinen vierailu on omassa maakunnassa tai lähialueella, toinen suuntautuu pääkaupunkiseudulle.

Kolmivuotinen Taidetestaajat-hanke tavoittaa toiminnassaan jopa 200 000 nuorta ja heidän opettajansa. Hankkeen rahoittajia ovat Suomen Kulttuurirahasto ja Svenska kulturfonden ja sitä koordinoi Suomen Lastenkulttuurikeskusten liitto.
Lue lisää: www.taidetestaajat.fi.

TAIDETESTAAJAT-työryhmä Porin taidemuseossa
Mirja Ramstedt-Salonen, Kati Kunnas-Holmström, Jasmin Lehtiniemi, Anni Venäläinen.
Taiteilijat Laura Lilja, Anna-Sofia Sysser ja Heikki Hautala sekä tanssiliiketerapeutti Kaisa Selin.

Porin taidemuseon Taidetestaajien hashtagit Instagramissa ovat #testingporiartmuseum #uskallakuvitella.

TAIDETESTAAJAT-näyttely
22.09.2017-21.01.2018

Yhteystiedot Porin taidemuseossa:

Pedagogiset palvelut
Mirja Ramstedt-Salonen
intendentti

sähköposti:etunimi.sukunimi@pori.fi

TIEDOTE, JULKAISUVAPAA 12.10.2016
Yli 50 kulttuurilaitosta valittu tuottamaan elämyksiä taidetestaajille

TAIDETESTAAJAT-näyttelyn tiedote >

Instagram Feed

Kerttu Horilan veistos Maire siirretty Promenadi-salin aulaan
Kuvataiteilija Heikki Hautala on korjausmaalannut teosta vaurioituneiden vripintojen osalta. Lisksi penkki sai uuden maalikerroksen.

NKYV KIELI -viittomakielen typaja
07.02. kello 16.3018.00. Osallistuminen museon psylipun hinnalla. Ennakkoilmoittautuminen.

Viittomakielell tulkattu yleisopastus
Viittomakielen tulkki/viittomaopettaja Marja Mk Forsn tulkkaa yleisopastuksen viittomakielell 21.2. kello 18. Vapaa psy.

Avoimet typaikat Porin taidemuseossa
Haemme Kokoelma-amanuenssia, Museolehtoria ja Palvelusihteeri