Liput: 5 / 2,5 euroa, Perhelippu 10 euroa.

Taidetestaajat

TAIDETESTAAJAT

Taidetestaajat-hanke tuo satakuntalaiset kahdeksasluokkalaiset sankoin joukoin testaamaan kokemuksiaan Porin taidemuseossa. Taidetestaajille räätälöidyn ohjelman on suunnitellut taidemuseon oma pedagoginen tiimi yhdessä taiteilijoiden Anna-Sofia Sysser ja Heikki Hautala sekä tanssiliiketerapeutti Kaisa Selinin kanssa. Kuvataiteilija Laura Lilja on tehnyt taideteoksen, joka paljastetaan vain testaajille.

Taidetestaajat-suurhankkeessa on lukuvuonna 2017-2018 mukana yhteensä 55 taidelaitosta tai työryhmää. Porin taidemuseo valittiin yhdeksi vierailukohteista Satakunnassa. Jokainen kahdeksasluokkalainen tekee kaksi taidelaitosvierailua kulttuurikohteissa. Toinen vierailu on omassa maakunnassa tai lähialueella, toinen suuntautuu pääkaupunkiseudulle.

Kolmivuotinen Taidetestaajat-hanke tavoittaa toiminnassaan jopa 200 000 nuorta ja heidän opettajansa. Hankkeen rahoittajia ovat Suomen Kulttuurirahasto ja Svenska kulturfonden ja sitä koordinoi Suomen Lastenkulttuurikeskusten liitto.
Lue lisää: www.taidetestaajat.fi.

TAIDETESTAAJAT-työryhmä Porin taidemuseossa
Mirja Ramstedt-Salonen, Kati Kunnas-Holmström, Jasmin Lehtiniemi, Anni Venäläinen.
Taiteilijat Laura Lilja, Anna-Sofia Sysser ja Heikki Hautala sekä tanssiliiketerapeutti Kaisa Selin.

Porin taidemuseon Taidetestaajien hashtagit Instagramissa ovat #testingporiartmuseum #uskallakuvitella.

TAIDETESTAAJAT-näyttely
22.09.2017-21.01.2018

Yhteystiedot Porin taidemuseossa:

Pedagogiset palvelut
Mirja Ramstedt-Salonen
intendentti

sähköposti:etunimi.sukunimi@pori.fi

TIEDOTE, JULKAISUVAPAA 12.10.2016
Yli 50 kulttuurilaitosta valittu tuottamaan elämyksiä taidetestaajille

TAIDETESTAAJAT-näyttelyn tiedote >

Instagram Feed

Luova yhteismaa ja taide
Creative Commons vaihtoehtona tekijnoikeuksien hallinnoimiselle Seminaari pe 8.12.2017 klo 10-16.

Kerttu Horilan veistos Maire siirretty kunnostettavaksi Porin taidemuseoon
Yleisn on mahdollista seurata kunnostusta taidemuseon suuressa nyttelyhallissa osana Muistin ajankohtaisuus -nyttely.

Croquis-illat syyskaudella
Piirustusillat taidemuseon typajassa, 2 krs.: Torstaina 19.10., 23.11. ja 14.12 kello 17.30-19.30. Maksu 5.