Avoinna ti-su 11-18, ke 11-20. Pääsymaksut 8 / 3 / 4 EUR. Vapaa sisäänpääsy keskiviikkoisin klo 18-20.
Porin taidemuseossa käyvät Edenred-virikeseteli, Edenred-kortit, MyEdenred-sovellus, Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli, Smartum Pay-mobiilimaksu ja Museokortti.

Turvallisuusohjeet

Turvallisuusohjeet Porin taidemuseossa koronaviruksen aikana

PÄIVITETTY 19.10.2020

Porin taidemuseo ja Poriginal galleria ovat avoinna normaalien aukioloaikojen mukaisesti.

Taidemuseo: ma suljettu, ti–su kello 11–18, ke kello 11–20, vapaa pääsy keskiviikkoisin kello 18–20.

Poriginal galleria: ti–su kello 11–18, vapaa pääsy.

Haluamme tarjota Sinulle mahdollisimman turvallisen taidemuseovierailun:

 Olemme varustaneet palvelutiskin suojapleksillä. Lisäksi salivalvojilla ja oppailla on käytössä suojavisiirit.

 Käytössäsi on käsidesiä aulassa ja näyttelytilassa.

 Olemme tehostaneet siivousta.

 Huolehdimme turvaväleistä. Noudatamme voimassa olevaa osallistujamääräsuositusta ja rajoitamme tarvittaessa yleisömäärää.

 Opastuksissa ja työpajoissa on rajoitettu osallistujamäärä.

 Henkilökuntamme työskentelee ainoastaan terveenä.

Huolehdithan omalta osaltasi, että museovierailu sujuu mahdollisimman turvallisesti:

 Tule taidemuseoon vain täysin terveenä.

 Suosittelemme kasvomaskin käyttöä.

 Muista pitää riittävä turvaväli muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan.

 Huolehdi hyvästä käsihygieniasta.

; Yski hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan.

 Vältä kaikkien pintojen turhaa koskettelua.

 Kiinnitä erityishuomiota turvaväleihin pienemmissä näyttelytiloissa kuten Projektihuoneessa, Avoimessa taidevarastossa ja Poriginal galleriassa.

 Varmistathan, että sinulla on pankkikortti mukana. Suosi lähimaksua, Museokorttia ja Museokorttisovellusta.

Keskiviikkoillan TAIDEkierros

Maksuttomat TAIDEkierrokset keskiviikkoisin ovat lyhyitä tietoiskuja, mikäli osallistujia on yli 10 henkilöä.

Museokauppa

 Uudistunut museokauppa palvelee taidemuseon aukioloaikojen mukaisesti. Vältäthän tuotteiden turhaa koskettelua, ja huolehdi riittävästä välimatkasta muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan.

Café Muusa on suljettu toistaiseksi.

Noudatamme Museoviraston ohjeistusta, joka perustuu opetus- ja kulttuuriministeriön ja THL:n antamiin ohjeisiin ja suosituksiin.

ETUSIVU
Näyttelyt