PORIN TAIDEMUSEO

Eteläranta, FI-28100 PORI, FINLAND
Avoinna ti-su 11-18, ke 11-20. Pääsymaksut 4 / 2 EUR. Vapaa sisäänpääsy keskiviikkoisin klo 18-20.
Kahden päivän yhteislippu Porin taidemuseoon ja Satakunnan Museon toimipisteisiin 17 / 5 / 8,50 EUR.
Porin taidemuseossa käyvät Edenred, Epassi, Eazybreak, Smartum, Tyky+ ja Museokortti.

Taidemuseon isot näyttelytilat ovat poissa käytöstä tulevan remontin vuoksi. Vajiko Chachkhianin näyttely on esillä aulan yhteydessä olevissa näyttelytiloissa.


Portfoliotapaamiset satakuntalaisille taiteilijoille


 

 

Porin taidemuseo kutsuu yhdessä Rauman taidemuseon kanssa Satakunnan alueella asuvia ammattitaiteilijoilta portfoliotapaamisiin. Tapaamisia järjestetään Porin taidemuseolla 8.12.2021 ja Rauman taidemuseolla 9.12.2021.

 

Tapaamisen kesto on 25 minuuttia, ja sen aikana taiteilija voi esitellä museohenkilökunnalle viimeaikaista työskentelyään paperisen tai digitaalisen portfolion avulla. Kaikissa tapaamisissa on läsnä edustajia molemmista museoista. Tapaamisia voidaan järjestää suomeksi ja englanniksi.

 

Tapaamiset ovat osa Porin taidemuseon aluevastuumuseotyötä ja ne auttavat alueen taidemuseoita seuraamaan Satakunnan alueen taiteilijoiden työskentelyä. Tapaamisten tarkoitus on edistää alueen toimijoiden molemminpuolista tutustumista ja tiedonjakamista. Tapaamisia voidaan hyödyntää myös Porin taidemuseon ja Rauman taidemuseon tulevassa näyttely- ja ohjelmistosuunnittelussa.

 

Kannustamme sekä uransa alussa olevia ammattitaiteilijoita että jo pidempään taiteilijana toimineita hakeutumaan tapaamisiin.

 

Ajanvaraus tapaamisiin tapahtuu seuraavan linkin kautta: https://www.lyyti.in/portfoliotapaamisetHuomioithan, että aikoja on rajallisesti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Molemmille paikkakunnille mahtuu mukaan 9 taiteilijaa. Kaikki ilmoittautuneet saavat sähköpostitse vahvistuksen varatusta ajasta.

 

Tapahtumapaikat:  

 

Porin taidemuseo, luentosali
Eteläranta, 28100 Pori  
Luentosali sijaitsee taidemuseon 2. kerroksessa, jonne pääsee hissillä. Sisäänkäynti katutasossa olevan pääsisäänkäynnin kautta. Tapahtumapaikka on liikkumisesteetön.

Saavutettavuustiedot: http://www.poriartmuseum.fi/fin/vierailu_u/accessibility.php

Porin taidemuseolla käytössäsi on kannettava tietokone, ulkoinen näyttö ja kaiuttimet. Otathan esiteltävät tiedostot mukaasi USB-muistitikulla. Voit esitellä digitaalista portfoliota myös omalta kannettavalta tietokoneeltasi. Voit tuoda mukanasi myös paperisen portfolion.

 

Rauman taidemuseo, verstas
Kuninkaankatu 37, 26100 Rauma 
Verstas sijaitsee Einolan toimistorakennuksessa, sisäänkäynti taidemuseon sisäpihalta 
Tapahtumapaikka ei ole esteetön, vaan sisäänkäynnillä on pienet portaat ja kynnyksiä.

Rauman taidemuseolla käytössäsi on kannettava tietokone, kaiuttimet ja projektori. Otathan esiteltävät tiedostot mukaasi USB-muistitikulla. Voit esitellä digitaalista portfoliota myös omalta kannettavalta tietokoneeltasi. Voit tuoda mukanasi myös paperisen portfolion. 

 

Lisätiedot:

Porin taidemuseo
Maikki Lavikkala
Intendentti, näyttelypalvelut (vs.)
maikki.lavikkala@pori.fi, p. 044 701 0893

 

Rauman taidemuseo
Heta Kaisto
Museointendentti
heta.kaisto@rauma.fi, p. 044 022 4154

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   Google Maps    Saavutettavuus-sivulle    Facebook    Instagram    Youtube

 

Ajankohtaista


Taidemuseo on suljettu itsenäisyyspäivänä 6.12.
Taidemuseo ja Poriginal galleria ovat kiinni itsenäisyyspäivänä.
Lue lisää

ALE Porin museoiden museokaupoissa
Joulukuussa Museokortilla ja Satakunnan Museon ystävien jäsenkortilla saat mukavia etuja Porin museoiden museokaupoissa.
Lue lisää

Lauantain TAIDEkierros 3.12. on peruttu
Pahoittelemmme tilannetta. Seuraava lauantain TAIDEkierros pidetään 7.1.2023. Keskiviikkoiltojen TAIDEkierrokset jatkuvat normaalisti.
Lue lisää

Sinisiä hetkiä -omatoimityöpaja avoinna viikonloppuisin
Toivota hyvää, piirrä pienoisteos tai tee visuaalinen runo. Työpajaan osallistuminen sisältyy pääsylipun hintaan (2 € / 4 € / Museokortti).
Lue lisää


Yhteystiedot


PORIN TAIDEMUSEO
Eteläranta, 28100 PORI, FINLAND
p. +358 44 701 1080 (taidemuseon aukioloaikojen mukaisesti tai ti–su klo 11–18, ke klo 11–20)
taidemuseo@pori.fi

Porin taidemuseo toimii Sivistystoimialan Kulttuuriyksikön alaisuudessa osana Porin kaupunkia. Porin kaupungin rekisteriselosteet-sivustolla on lomake, jolla voi tehdä tietopyynnön rekisteriin tallennetuista tiedoista.

Turvallisuussuunnitelma (AVI)

Saavutettavuusseloste
Tietoa evästeistä

 

 

 

©  Pori Art Museum | Porin taidemuseo