Avoinna ti-su 11-18, ke 11-20. Pääsymaksut 4 / 2 EUR. Vapaa sisäänpääsy keskiviikkoisin klo 18-20.
Porin taidemuseossa käyvät Edenred, Epassi, Eazybreak, Smartum, Tyky+ ja Museokortti.

PÄIVITETTY 24.5.2021

Käyttämällä verkkosivujamme, hyväksyt evästeiden käytön.

• Tilastointi:
Tietojen avulla pyrimme saamaan käsityksen siitä, mitä sivuston käyttäjät haluavat ja miten voimme parhaiten antaa käyttäjille heidän tarvitsemiaan tietoja. Julkishallinnollisena toimijana Pori taidemuseo on velvollinen tilastoimaan Museovirastolle ja Porin kaupungille digitaalisten palveluidemme tuotanto- ja käyttäjämääristä.
Palvelujen käytöstä kerätään seuraavia tilastotietoja:

Tiedot kerätään anonyymeinä eikä niitä yksilöidä henkilöön/henkilöihin.

Välttämättömät:

Markkinointi:
Verkkopalveluissamme käytetään myös kolmannen osapuolen yhteisöliitännäisiä, joiden avulla sivustolla voidaan esimerkiksi näyttää sosiaalisen median sisältöjä. Näillä evästeillä mahdollistetaan kolmansien osapuolten toiminnot, kuten videot ja streemaukset, podcastit sekä sosiaalisen median ominaisuudet. Lisäksi Porin taidemuseo voi näiden evästeiden avulla käyttää räätälöityä mainontaa kolmansien osapuolten medioissa.

Lisätietoja käyttämistämme yhteisöliitännäisistä

Vaikutusmahdollisuudet

Voit tyhjentää evästehistorian verkkoselaimen asetuksista. Tällöin verkkoselaimeen tallennettu tunniste sekä siihen perustuva verkkokäyttäytymisprofiili poistuu. Toimenpide ei estä uusien evästeiden tallentumista selaimeen. Lisätietoja evästeiden poistamisesta ja estämisestä saa käyttämäsi selaimen valmistajan ohjeista.

Voit kieltäytyä kolmansien osapuolien mainonnan kohdentamisesta Your Online Choices – sivustolla.

Huomioithan, että evästeisiin liittyvät valinnat ovat selainkohtaisia eli jos käytössäsi on useampi selain ja/tai päätelaite, joudut tekemään valinnat niiden osalta yksitellen.

ETUSIVULLE

ETUSIVU