Avoinna ti-su 11-18, ke 11-20. Pääsymaksut 4 / 2 EUR. Vapaa sisäänpääsy keskiviikkoisin klo 18-20.
Porin taidemuseossa käyvät Edenred, Epassi, Eazybreak, Smartum, Tyky+ ja Museokortti.

Taidemuseon isot näyttelytilat ovat poissa käytöstä tulevan remontin vuoksi. Vajiko Chachkhianin näyttely on esillä aulan yhteydessä olevissa näyttelytiloissa.

Taidemuseon isot näyttelytilat ovat poissa käytöstä

Ajankohtainen näyttelymme on esillä aulan yhteydessä olevissa pienemmissä näyttelytiloissa.
Kesällä 2021 tapahtunut tulipalo aiheutti mittavat vahingot taidemuseon tiloihin. Tästä johtuen suuret näyttelytilat Halli ja Siipi ovat olleet poissa käytöstä heinäkuusta 2021 lähtien. Vajiko Chachkhianin näyttely on esillä 8.1.2023 asti aulan yhteydessä olevissa pienemmissä näyttelytiloissa.

Taidemuseorakennus peruskorjataan vuosien 2023-2024 aikana, jolloin taidemuseo on suljettu yleisöltä. Remontti koskee myös taidemuseon toimistotiloja.

Museokauppa on avoinna normaalisti aulan yhteydessä ti–su klo 11–18 ja ke klo 11–20. Olemme puolittaneet pääsylippujen hinnat (2 € / 4 € / Museokortti) pienempien näyttelytilojen vuoksi.

Näyttelyt jatkuvat Porignal galleriassa normaalisti. Galleria sijaitsee 50 metrin etäisyydellä taidemuseosta. Vapaa pääsy.

Teemme parhaamme tässä haastavassa tilanteessa, ja toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi vierailulle Porin taidemuseoon.

02.11.2022

Taidemuseo on suljettu itsenäisyyspäivänä 6.12.

ALE Porin museoiden museokaupoissa

Lauantain TAIDEkierros 3.12. on peruttu

Sinisiä hetkiä -omatoimityöpaja avoinna viikonloppuisin

Tilaa Porin taidemuseon uutiskirje

Poriginal gallerian näyttelyt 26.11.–20.12.2022

Porin taidemuseon ja Poriginal gallerian poikkeukset aukioloissa loppuvuonna

Koko perheen joulukoristepaja 10.12.

Taidemuseon isot näyttelytilat ovat poissa käytöstä

TaM Anni Venäläinen on Porin taidemuseon uusi johtaja

Google Maps    Saavutettavuus-sivulle    Facebook    Instagram    Youtube

p. +358 44 701 1080 (taidemuseon aukioloaikojen mukaisesti tai ti–su klo 11–18, ke klo 11–20)

Porin taidemuseo toimii Sivistystoimialan Kulttuuriyksikön alaisuudessa osana Porin kaupunkia. Porin kaupungin rekisteriselosteet-sivustolla on lomake, jolla voi tehdä tietopyynnön rekisteriin tallennetuista tiedoista.

Turvallisuussuunnitelma (AVI)

Saavutettavuusseloste