Avoinna ti-su 11-18, ke 11-20. Pääsymaksut 4 / 2 EUR. Vapaa sisäänpääsy keskiviikkoisin klo 18-20.
Porin taidemuseossa käyvät Edenred, Epassi, Eazybreak, Smartum, Tyky+ ja Museokortti.

NÄYTTELY ON ESILLÄ AULAN YHTEYDESSÄ OLEVISSA NÄYTTELYTILOISSA. TAIDEMUSEON ISOT NÄYTTELYTILAT OVAT SULJETUT TULEVAN REMONTIN VUOKSI.

Avoin työpaikka: näyttelyintendentti

Hae näyttelyintendentin paikkaa 12.9.2022 mennessä

Näyttelyintendentti vastaa Porin taidemuseon profiilin mukaisesti nykytaiteen museon näyttelytuotannon prosesseista. Tämä tapahtuu yhdessä taidemuseon johtajan, näyttelytiimin ja taidemuseon muun henkilöstön kanssa, sekä yhteistyössä kotimaisten ja kansainvälisten taiteilijoiden, alan asiantuntijoiden ja vierailevien kuraattoreiden kanssa. Näyttelyintendentti vastaa näyttelyohjelman sisällöistä ja toteutuksesta. Hän toimii taiteenteoreettisten kysymysten ja erityisesti nykytaiteen asiantuntijana, sekä rakentaa yhteistyöverkostoja alueella, kotimaassa ja kansainvälisesti.

Näyttelyintendentin tehtävänä on näyttelysuunnittelun ohella näyttelyprosessien hallintaan liittyvä työnjohto, aikatauluttaminen, resurssien allokointi, yhteydenpito taiteilijoihin ja yhteistyökumppaneihin, sopimukset, logistiikka, tehtäväkokonaisuuteen liittyvä viestintä sekä näyttelytoiminnan talousseuranta mukaan lukien soveltuvin osin rahoituksen hankkiminen.Näyttelyintendentin tiimiin kuuluvat digitaalisten palveluiden amanuenssi, museomestari ja Porin taidemuseon yhteydessä toimivan Poriginal gallerian tuottaja. Oman tiiminsä ohella hän työskentelee tiiviisti taidemuseon muun henkilöstön kanssa osallistuen omalla asiantuntemuksellaan taidemuseon yleisötyöhön sekä tutkimus- ja kokoelmatoimintaan.

Tehtävän edellytyksenä on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (esim. taidehistorian, kuratoinnin tai visuaalisten taiteiden alalta).

Hakijalla tulee olla vähintään hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.Eduksi luetaan aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä taidemuseossa, galleriatoiminnassa, vapaalla kentällä tai muissa taiteen instituutioissa.

Arvostamme vahvaa kansainvälisen ja kotimaisen nykytaiteen ja taidekentän tuntemusta sekä innostusta alan ilmiöitä ja taidemuseoalan kehittämistä kohtaan.

Hae paikkaa 12.9.2022 klo 15 mennessä:

02.08.2022

Varjopeli kaikenikäisille ke 10.8. klo 12–13.30

Neulanreikäkameratyöpaja nuorille ja aikuisille lauantaina 13.8.

Avoin työpaikka: näyttelyintendentti

Puheohjelma: Taide, eläin ja ihminen

Chorus sinensis -näyttelyn kuraattori- ja taiteilijapuheenvuorot YouTubessa

Kesäkauden näyttely Chorus sinensis on avautunut!

Mari Katayaman haastattelu julkaistu taidemuseon YouTube-kanavalla

TERVEHDYS

Tilaa Porin taidemuseon uutiskirje

Tietoa kulttuuripalveluista Ukrainasta Poriin saapuville

TaM Anni Venäläinen on Porin taidemuseon uusi johtaja

Google Maps    Saavutettavuus-sivulle    Facebook    Instagram    Youtube

p. +358 44 701 1080 (taidemuseon aukioloaikojen mukaisesti tai ti–su klo 11–18, ke klo 11–20)

Porin taidemuseo toimii Sivistystoimialan Kulttuuriyksikön alaisuudessa osana Porin kaupunkia. Porin kaupungin rekisteriselosteet-sivustolla on lomake, jolla voi tehdä tietopyynnön rekisteriin tallennetuista tiedoista.

Turvallisuussuunnitelma (AVI)

Saavutettavuusseloste