Avoinna ti-su 11-18, ke 11-20. Pääsymaksut 4 / 2 EUR. Vapaa sisäänpääsy keskiviikkoisin klo 18-20.
Porin taidemuseossa käyvät Edenred, Epassi, Eazybreak, Smartum, Tyky+ ja Museokortti.

NÄYTTELY ON ESILLÄ AULAN YHTEYDESSÄ OLEVISSA NÄYTTELYTILOISSA. TAIDEMUSEON ISOT NÄYTTELYTILAT OVAT SULJETUT TULEVAN REMONTIN VUOKSI.

Neulanreikäkameratyöpaja nuorille ja aikuisille lauantaina 13.8.

Neulanreikäkamera nuorille ja aikuisille la 13.8. klo 13–17 / Liput (10 €) ennakkoon verkkokaupasta.

Lauantaina 13.8. klo 13–17 Neulanreikäkameratyöpaja | 10 €
Osta liput täältä.

Nykyajan järjestelmäkamerat voivat maksaa tuhansia euroja. Mutta tiesitkö, että valokuvaamiseen voi riittää pelkkä juomatölkki? Neulanreikäkuvauksen avulla palaamme valokuvauksen historiaan ja valokuvaamme ja kehitämme valokuvia välinein, jotka mahdollistavat taiteellisen valokuvaamisen kotioloissa.

Neulanreikäkameralla saat otettua uniikkeja unenomaisia valokuvia, joissa näkyy tekijän oma kädenjälki. Työpajan alussa rakennamme 0,5l ja 0,33l juomatölkeistä kamerat. Työpajan loppuaika on varattu kuvaamiselle, kehittämiselle ja valottamiselle. Levittäydymme Porin taidemuseon läheisyyteen valokuvaamaan, jonka jälkeen kehitämme ja valotamme valokuvat taidemuseon työpajatilassa. Neulanreikäkamera-työpajasta osallistujalle jää oma tölkkikamera sekä negatiivi- ja positiivivalokuvat.

Paikanpäälle voi saapua myös aloitusajan jälkeen. Huom! Kameran tekoon on hyvä varata vähintään tunti. Mukaan kannattaa ottaa omat tölkit, mutta tarvittaessa tölkit saa myös paikanpäältä.

//

Molemmat työpajat on suunnattu yli 15-vuotiaille nuorille ja aikuisille.

//

Taidemuseon työpajamaksun voit maksaa myös useimmilla kulttuurieduilla. Varaa paikkasi verkkokaupassa ja maksa kulttuuriedulla saapuessasi. Huomaathan, että etu on henkilökohtainen. Taidemuseossa käyvät kulttuuriedut: Edenred, Epassi, Eazybreak, Smartum, Tyky+

08.08.2022

Varjopeli kaikenikäisille ke 10.8. klo 12–13.30

Neulanreikäkameratyöpaja nuorille ja aikuisille lauantaina 13.8.

Avoin työpaikka: näyttelyintendentti

Puheohjelma: Taide, eläin ja ihminen

Chorus sinensis -näyttelyn kuraattori- ja taiteilijapuheenvuorot YouTubessa

Kesäkauden näyttely Chorus sinensis on avautunut!

Mari Katayaman haastattelu julkaistu taidemuseon YouTube-kanavalla

TERVEHDYS

Tilaa Porin taidemuseon uutiskirje

Tietoa kulttuuripalveluista Ukrainasta Poriin saapuville

TaM Anni Venäläinen on Porin taidemuseon uusi johtaja

Google Maps    Saavutettavuus-sivulle    Facebook    Instagram    Youtube

p. +358 44 701 1080 (taidemuseon aukioloaikojen mukaisesti tai ti–su klo 11–18, ke klo 11–20)

Porin taidemuseo toimii Sivistystoimialan Kulttuuriyksikön alaisuudessa osana Porin kaupunkia. Porin kaupungin rekisteriselosteet-sivustolla on lomake, jolla voi tehdä tietopyynnön rekisteriin tallennetuista tiedoista.

Turvallisuussuunnitelma (AVI)

Saavutettavuusseloste