Avoinna ti-su 11-18, ke 11-20. Pääsymaksut 4 / 2 EUR. Vapaa sisäänpääsy keskiviikkoisin klo 18-20.
Porin taidemuseossa käyvät Edenred, Epassi, Eazybreak, Smartum, Tyky+ ja Museokortti.

Taidemuseon isot näyttelytilat ovat poissa käytöstä tulevan remontin vuoksi. Vajiko Chachkhianin näyttely on esillä aulan yhteydessä olevissa näyttelytiloissa.

Taidemuseo on suljettu itsenäisyyspäivänä 6.12.

ALE Porin museoiden museokaupoissa

Lauantain TAIDEkierros 3.12. on peruttu

Sinisiä hetkiä -omatoimityöpaja avoinna viikonloppuisin

Tilaa Porin taidemuseon uutiskirje

Poriginal gallerian näyttelyt 26.11.–20.12.2022

Porin taidemuseon ja Poriginal gallerian poikkeukset aukioloissa loppuvuonna

Koko perheen joulukoristepaja 10.12.

Taidemuseon isot näyttelytilat ovat poissa käytöstä

TaM Anni Venäläinen on Porin taidemuseon uusi johtaja

Google Maps    Saavutettavuus-sivulle    Facebook    Instagram    Youtube

p. +358 44 701 1080 (taidemuseon aukioloaikojen mukaisesti tai ti–su klo 11–18, ke klo 11–20)

Porin taidemuseo toimii Sivistystoimialan Kulttuuriyksikön alaisuudessa osana Porin kaupunkia. Porin kaupungin rekisteriselosteet-sivustolla on lomake, jolla voi tehdä tietopyynnön rekisteriin tallennetuista tiedoista.

Turvallisuussuunnitelma (AVI)

Saavutettavuusseloste