Avoinna ti-su 11-18, ke 11-20. Pääsymaksut 4 / 2 EUR. Vapaa sisäänpääsy keskiviikkoisin klo 18-20.
Porin taidemuseossa käyvät Edenred, Epassi, Eazybreak, Smartum, Tyky+ ja Museokortti.

NÄYTTELY ON ESILLÄ AULAN YHTEYDESSÄ OLEVISSA NÄYTTELYTILOISSA. TAIDEMUSEON ISOT NÄYTTELYTILAT OVAT SULJETUT TULEVAN REMONTIN VUOKSI.

Kesäkauden näyttely Chorus sinensis on avautunut!

Näyttely koostuu kuoroteoksesta ja laajasta audiovisuaalisesta kuvamateriaalista, joka on toteutettu Selkämerellä vuosien 2019–2022 aikana.

Chorus sinensis -näyttely tuo merimetsot yleisön tutkailtavaksi taiteen kontekstissa. Kuorosävellyksen on tehnyt kansainvälisesti tunnettu äänitaiteilija ja säveltäjä Lau Nau. Teoksessa uuden sävelteoksen esittää Poseidon-kuoro.

Teoksen audiovisuaalisesta osuudesta vastaa porilainen valokuva-, video- ja äänitaiteilija Jan Eerala.
Kuoron merimetsoja simuloiva puvustus on taiteilija Merja Markkulan käsialaa. Ihmisten ja merimetson yhteistä historiaa ja kulttuurisia kohtaamisia on esseessään tutkiskellut kirjallisuudentutkija Karoliina Lummaa.

Työryhmän kokoaja ja teoksen ideoija on merimetsoista parikymmentä vuotta sitten lumoutunut kuraattori Ulla Taipale, joka tuo työssään yhteen taiteita, luontoa, luonnontieteellistä tutkimusta ja ajattelua.

Näyttelyn toteuttamisessa on kunnioitettu merimetsojen suojelumääräyksiä, eikä eläimiä ole vahingoitettu.
Katso lisätietoja näyttelystä täältä.

Näyttely on esillä aulan yhteydessä olevissa näyttelytiloissa. Taidemuseon isot näyttelytilat ovat suljetut tulevan remontin vuoksi.

18.06.2022

Jazzviikon ohjelma

Kesän tapahtumat

Lasten kesäkeskiviikot 22.6.–3.8.

Puheohjelma: Taide, eläin ja ihminen

Kesäkauden näyttely Chorus sinensis on avautunut!

Mari Katayaman haastattelu julkaistu taidemuseon YouTube-kanavalla

TERVEHDYS

Tilaa Porin taidemuseon uutiskirje

Tietoa kulttuuripalveluista Ukrainasta Poriin saapuville

TaM Anni Venäläinen on Porin taidemuseon uusi johtaja

Google Maps    Saavutettavuus-sivulle    Facebook    Instagram    Youtube

p. +358 44 701 1080 (taidemuseon aukioloaikojen mukaisesti tai ti–su klo 11–18, ke klo 11–20)

Porin taidemuseo toimii Sivistystoimialan Kulttuuriyksikön alaisuudessa osana Porin kaupunkia. Porin kaupungin rekisteriselosteet-sivustolla on lomake, jolla voi tehdä tietopyynnön rekisteriin tallennetuista tiedoista.

Turvallisuussuunnitelma (AVI)

Saavutettavuusseloste