Avoinna ti-su 11-18, ke 11-20. Pääsymaksut 4 / 2 EUR. Vapaa sisäänpääsy keskiviikkoisin klo 18-20.
Porin taidemuseossa käyvät Edenred, Epassi, Eazybreak, Smartum, Tyky+ ja Museokortti.

NÄYTTELY ON ESILLÄ AULAN YHTEYDESSÄ OLEVISSA NÄYTTELYTILOISSA. TAIDEMUSEON ISOT NÄYTTELYTILAT OVAT SULJETUT TULEVAN REMONTIN VUOKSI.

Lasten kesäkeskiviikot 22.6.–3.8.

Lapsille ja perheille ohjattua toimintaa keskiviikkoisin koko kesän! Työpajaliput 5 € / lapsi.

Lasten kesäkeskiviikot: 22.6. |29.6. | 6.7. | 13.7. | 20.7. | 27.7. | 3.8. kello 12–13.30. Liput 5 € taidemuseosta.

Lasten kesäkeskiviikko: Akvarellityöpaja 29.6. klo 12–15, nonstop-paja
Porin taidemuseon ja Rakennuskulttuuritalo Toivon sekä Korsmannin talon yhteisessä Lasten kesäkeskiviikossa nautitaan kauniista kesäpäivästä ja maalataan vesiväreillä Toivon pihapiirissä. Aiheen omaan teokseen voi poimia pihapiirin maisemasta tai maalata oman mielen mukaan. Liput 5 € ostetaan tapahtumapäivänä Toivosta (käynti pihaan sekä Varvinkatu 19 että Juhana Herttuankatu 15). Säävaraus.

Lasten kesäkeskiviikko: Mullin mallin 6.7. klo 12-13.30
Mitä jos katselisit maailmaa jättiläisen silmin? Entäpä pikkuriikkisen hiirulaisen? Kesäkeskiviikon akryylimaalaustyöpajassa tutustutaan Poriginal gallerian näyttelyyn ja tarkastellaan maailmaa eri vinkkeleistä. Saatat löytää itsesi yllättävistäkin paikoista!Liput 5 € taidemuseosta.

Eriskummalliset pesät 20.7. klo 12-13.30
Minkälainen pesä voisi olla keijulla, möhköfantilla tai korppikotkalla? Lasten kesäkeskiviikkona tutustutaan Chorus sinensis -näyttelyyn ja rakennellaan pesiä erilaisista materiaaleista. Vain mielikuvitus on rajana!Liput 5 € taidemuseosta.

27.06.2022

Jazzviikon ohjelma

Kesän tapahtumat

Lasten kesäkeskiviikot 22.6.–3.8.

Puheohjelma: Taide, eläin ja ihminen

Kesäkauden näyttely Chorus sinensis on avautunut!

Mari Katayaman haastattelu julkaistu taidemuseon YouTube-kanavalla

TERVEHDYS

Tilaa Porin taidemuseon uutiskirje

Tietoa kulttuuripalveluista Ukrainasta Poriin saapuville

TaM Anni Venäläinen on Porin taidemuseon uusi johtaja

Google Maps    Saavutettavuus-sivulle    Facebook    Instagram    Youtube

p. +358 44 701 1080 (taidemuseon aukioloaikojen mukaisesti tai ti–su klo 11–18, ke klo 11–20)

Porin taidemuseo toimii Sivistystoimialan Kulttuuriyksikön alaisuudessa osana Porin kaupunkia. Porin kaupungin rekisteriselosteet-sivustolla on lomake, jolla voi tehdä tietopyynnön rekisteriin tallennetuista tiedoista.

Turvallisuussuunnitelma (AVI)

Saavutettavuusseloste