Avoinna ti-su 11-18, ke 11-20. Pääsymaksut 4 / 2 EUR. Vapaa sisäänpääsy keskiviikkoisin klo 18-20.
Porin taidemuseossa käyvät Edenred, Epassi, Eazybreak, Smartum, Tyky+ ja Museokortti.

NÄYTTELY ON ESILLÄ AULAN YHTEYDESSÄ OLEVISSA NÄYTTELYTILOISSA. TAIDEMUSEON ISOT NÄYTTELYTILAT OVAT SULJETUT TULEVAN REMONTIN VUOKSI.

Mari Katayaman haastattelu julkaistu taidemuseon YouTube-kanavalla

Tutustu taiteilijaan. Mari Katayaman videohaastattelu taiteilijan työhuoneella Japanissa.

Mari Katayaman valokuvat ovat ihastuttaneet Porin taidemuseon näyttelyssä kevään 2022 ajan. Puhuttelevissa valokuvissa Katayaman taide ja elämä ovat kietoutuneet toisiinsa erottamattomasti.

Näyttelyn kuraattori Luigi Fassi ja taidemuseonjohtaja Anni Venäläinen tapasivat Mari Katayaman nettiyhteyden välityksellä taiteilijan työhuoneella Japanissa. Videohaastattelussa Katayama kertoo valokuviensa synnystä, kuvissa esiin tuomistaan materiaaleista ja yksityiskohtien runsaudesta, käsityötaitojen ja perinteiden merkityksestä. Katsojat pääsevät myös kurkistamaan taiteilijan työhuoneeseen.

Haastattelu on toteutettu yhteistyössä Akio Nagasawan gallerian kanssa. Video on tekstitetty suomeksi ja englanniksi.

Mari Katayaman näyttely on esillä Porin taidemuseossa 21.1.-29.5.2022.
Katso haastattelu täältä.

29.05.2022

Jazzviikon ohjelma

Kesän tapahtumat

Lasten kesäkeskiviikot 22.6.–3.8.

Puheohjelma: Taide, eläin ja ihminen

Kesäkauden näyttely Chorus sinensis on avautunut!

Mari Katayaman haastattelu julkaistu taidemuseon YouTube-kanavalla

TERVEHDYS

Tilaa Porin taidemuseon uutiskirje

Tietoa kulttuuripalveluista Ukrainasta Poriin saapuville

TaM Anni Venäläinen on Porin taidemuseon uusi johtaja

Google Maps    Saavutettavuus-sivulle    Facebook    Instagram    Youtube

p. +358 44 701 1080 (taidemuseon aukioloaikojen mukaisesti tai ti–su klo 11–18, ke klo 11–20)

Porin taidemuseo toimii Sivistystoimialan Kulttuuriyksikön alaisuudessa osana Porin kaupunkia. Porin kaupungin rekisteriselosteet-sivustolla on lomake, jolla voi tehdä tietopyynnön rekisteriin tallennetuista tiedoista.

Turvallisuussuunnitelma (AVI)

Saavutettavuusseloste