Avoinna ti-su 11-18, ke 11-20. Pääsymaksut 4 / 2 EUR. Vapaa sisäänpääsy keskiviikkoisin klo 18-20.
Porin taidemuseossa käyvät Edenred, Epassi, Eazybreak, Smartum, Tyky+ ja Museokortti.

TERVEHDYS

Kesäkausi Porin taidemuseossa

Keväällä 2022 merimetsot kohahduttivat viivähtämällä hetken aikaa Kirjurinluodossa, mutta poistuivat sitten kuitenkin muille seuduille. Porin taidemuseon kesäkauden näyttelyssä Chorus Sinensis kysytään, voisiko voimakkaita tunteita herättävä merimetso olla ihmisen laulun arvoinen. Lajin olemusta tutkaillaan audiovisuaalisen kuoroteoksen, valokuvien ja esseen muodossa. Teos on toteutettu Selkämeren rannikolla vuosina 2019-2022 ja tämä on sen ensiesitys.

Taidekierroksilla saat lisätietoa ja pääset kysymään ja keskustelemaan näyttelystä oppaan johdolla. Taidemuseon työpaja on kesän ajan auki yleisölle ja siellä järjestetään omatoimista ja ohjattua toimintaa. Tarkemmat tiedot löytyvät tästä kausiohjelmasta ja taidemuseon nettisivuilta.

Porissa odotetaan jälleen vilkasta matkailukesää. Porin museoihin kuuluu kuusi kiehtovaa museokohdetta, jotka löytyvät keskustan alueelta kävelymatkan päässä toisistaan, Porin kansallisessa kaupunkipuistossa. Kaupunkipuistossa voit nauttia arkkitehtuurista, historiasta, puistoista, ulkoilusta ja taiteista. Porin museoissa saat tutkailla elon merkkejä Porista ja Satakunnasta vuosituhansien varrelta, paikallista teollisuushistoriaa tunnelmallisessa miljöössä, sukeltaa vanhojen talojen ystävien tiedon aarreaittaan tai kokea luontoelämyksiä keskellä kaupunkia. Porin taidemuseo ja Poriginal galleria sijoittuvat Etelärantaan, 1800-luvun lopulla rakennetun Kivi-Porin alueelle, joka lukeutuu valtakunnallisesti merkittäviin rakennettuihin kulttuuriympäristöihin.

Lämpimästi tervetuloa Porin museoihin!

Anni Venäläinen
museonjohtaja
Porin taidemuseo

13.05.2022

Helatorstaina taidemuseo on avoinna normaalisti

Mari Katayaman haastattelu julkaistu taidemuseon YouTube-kanavalla

TERVEHDYS

Piirrä koko kesä! -kurssi 8.6.-17.8.

Tilaa Porin taidemuseon uutiskirje

Tietoa kulttuuripalveluista Ukrainasta Poriin saapuville

TaM Anni Venäläinen on Porin taidemuseon uusi johtaja

Google Maps    Saavutettavuus-sivulle    Facebook    Instagram    Youtube

p. +358 44 701 1080 (taidemuseon aukioloaikojen mukaisesti tai ti–su klo 11–18, ke klo 11–20)

Porin taidemuseo toimii Sivistystoimialan Kulttuuriyksikön alaisuudessa osana Porin kaupunkia. Porin kaupungin rekisteriselosteet-sivustolla on lomake, jolla voi tehdä tietopyynnön rekisteriin tallennetuista tiedoista.

Turvallisuussuunnitelma (AVI)

Saavutettavuusseloste