Avoinna ti-su 11-18, ke 11-20. Pääsymaksut 4 / 2 EUR. Vapaa sisäänpääsy keskiviikkoisin klo 18-20.
Porin taidemuseossa käyvät Edenred, Epassi, Eazybreak, Smartum, Tyky+ ja Museokortti.

Piirrä koko kesä! -kurssi 8.6.-17.8.

Tallenna kesäsi luonnoslehtiön kansiin! Lähde piirtämään kuvataiteilijan ohjauksessa, silti omassa tahdissasi.

Luonnoslehtiötyöskentelyä taiteilijan johdolla

Kurssilla saat mukaasi korkeatasoisen luonnoskirjan, innostavia piirustusaiheita ja palautetta ammattitaiteilijalta. Kurssin tavoitteena on piirtää luonnoslehtiö täyteen kesän aikana ja kokeilla uusia työskentelytapoja samalla kehittäen omaa kädenjälkeä. Luonnoslehtiö on henkilökohtainen ja sen voi muokata oman näköiseksi. Kurssiin kuuluu kaksi tapaamiskertaa sekä sähköpostin välityksellä kesän aikana annettava palaute.

Aloitustapaaminen ke 8.6. klo 17.30–19.30 ja loppukritiikki ke 18.8. klo 17.30–19.30 taidemuseon työpajatilassa. Muu yhteydenpito sähköpostitse. Kurssin ohjaa kuvataiteilija Niko Palokangas.

Kurssi ostettavissa 6.6. mennessä Porin taidemuseon verkkokaupasta tai taidemuseon asiakaspalvelusta. Verkkokauppaan tästä!­

Kurssimaksu 40 €. Hintaan sisältyy A4-kokoinen laadukas luonnoskirja, kaksi tapaamiskertaa, tehtävänannot ja kirjallinen palaute kesän aikana.

Kurssi toteutuu, jos minimiosallistujamäärä (10 henkilöä) täyttyy.

Kulttuuriedulla maksaminen: Varaa paikkasi kulttuuriedulla verkkokaupassa, maksu tapahtuu taidemuseossa aloitustapaamiseen tullessa. Huomaathan, että etu on henkilökohtainen.
Taidemuseossa käyvät seuraavat kulttuuriedut: Edenred, Epassi, Eazybreak, Smartum, Tyky+

~

AIKATAULU

Kurssin aloitustapaaminen ke 8.6. klo 17.30–19.30 taidemuseon työpajatilassa

Saadaan omat luonnoskirjat

Tutustutaan luonnoslehtiötyöskentelyyn

Paljastetaan ensimmäiset piirustusaiheet

Palaute sähköpostitse kesän aikana

Välitetään kuvia sähköpostitse ohjaajalle

Palautetta tehdyistä töistä sähköpostitse ohjaajalta

Uudet piirustusaiheet

Loppukritiikki työpajatilassa ke 18.8. klo 17.30–19.30 taidemuseon työpajatilassa

Viimeinen tapaaminen ja loppukritiikki

~

OHJAAJA

Niko Palokangas (s.1977) on Porissa asuva kuvataitelija. Palokangas maalaa pääosin maisemia, mutta hänen teoksiinsa kerrostuu usein muitakin aiheita perheestä, lapsuudesta, unista, taidehistoriasta. Maalauksissa on usein kokeellinen ote. Niko Palokangas ohjaa suosittuja piirustusiltoja Porin taidemuseossa, ja hänen teoksiaan kuuluu Porin kaupungin taidekokoelmaan.

07.05.2022

Helatorstaina taidemuseo on avoinna normaalisti

Mari Katayaman haastattelu julkaistu taidemuseon YouTube-kanavalla

TERVEHDYS

Piirrä koko kesä! -kurssi 8.6.-17.8.

Tilaa Porin taidemuseon uutiskirje

Tietoa kulttuuripalveluista Ukrainasta Poriin saapuville

TaM Anni Venäläinen on Porin taidemuseon uusi johtaja

Google Maps    Saavutettavuus-sivulle    Facebook    Instagram    Youtube

p. +358 44 701 1080 (taidemuseon aukioloaikojen mukaisesti tai ti–su klo 11–18, ke klo 11–20)

Porin taidemuseo toimii Sivistystoimialan Kulttuuriyksikön alaisuudessa osana Porin kaupunkia. Porin kaupungin rekisteriselosteet-sivustolla on lomake, jolla voi tehdä tietopyynnön rekisteriin tallennetuista tiedoista.

Turvallisuussuunnitelma (AVI)

Saavutettavuusseloste