Avoinna ti-su 11-18, ke 11-20. Pääsymaksut 4 / 2 EUR. Vapaa sisäänpääsy keskiviikkoisin klo 18-20.
Porin taidemuseossa käyvät Edenred, Epassi, Eazybreak, Smartum, Tyky+ ja Museokortti.

Tietoa kulttuuripalveluista Ukrainasta Poriin saapuville

Ukrainasta saapuneet pakolaiset pääsevät Porin museoihin maksutta näyttämällä passiaan lipunmyyntitiskillä.

Porissa toimii kuusi museota, joissa voi tutustua kaupungin historiaan, taiteeseen, paikalliseen luontoon, teollisuuteen tai vanhojen talojen kunnostamiseen.
Katso muiden Porin kulttuuripalvelujen tiedot linkistä.

21.04.2022

Helatorstaina taidemuseo on avoinna normaalisti

Mari Katayaman haastattelu julkaistu taidemuseon YouTube-kanavalla

TERVEHDYS

Piirrä koko kesä! -kurssi 8.6.-17.8.

Tilaa Porin taidemuseon uutiskirje

Tietoa kulttuuripalveluista Ukrainasta Poriin saapuville

TaM Anni Venäläinen on Porin taidemuseon uusi johtaja

Google Maps    Saavutettavuus-sivulle    Facebook    Instagram    Youtube

p. +358 44 701 1080 (taidemuseon aukioloaikojen mukaisesti tai ti–su klo 11–18, ke klo 11–20)

Porin taidemuseo toimii Sivistystoimialan Kulttuuriyksikön alaisuudessa osana Porin kaupunkia. Porin kaupungin rekisteriselosteet-sivustolla on lomake, jolla voi tehdä tietopyynnön rekisteriin tallennetuista tiedoista.

Turvallisuussuunnitelma (AVI)

Saavutettavuusseloste