Avoinna ti-su 11-18, ke 11-20. Pääsymaksut 4 / 2 EUR. Vapaa sisäänpääsy keskiviikkoisin klo 18-20.
Porin taidemuseossa käyvät Edenred, Epassi, Eazybreak, Smartum, Tyky+ ja Museokortti.

Kevätkauden näyttelyt järjestetään aulan yhteydessä olevissa näyttelytiloissa.
Isot näyttelysalit Halli ja Siipi ovat remontin vuoksi poissa käytöstä.

TERVEHDYS

Lämpimästi tervetuloa kevätkauden näyttelyihin ja tapahtumiin!

Porin taidemuseon vuosi 2022 käynnistyy tilojen uudistamisella. Kahvilatila muokataan väliaikaisesti näyttelykäyttöön ja käytössä on myös toinen aulan yhteydessä oleva näyttelytila. Museokauppa palvelee asiakkaita, kuten myös yläkerran luentosali ja työpajatila.

Meillä on ilo esitellä kevään ohjelmassa kahden kansainvälistä huomiota herättäneen taiteilijan, Mari Katayaman ja Eva Koťátkován soolonäyttelyt. Yleisöjämme ilahduttavat myös monet erilaiset opastukset, tapahtumat ja työpajat. Tule mukaan
nauttimaan taiteesta!

Suuret näyttelytilat ovat toistaiseksi suljettuina peruskorjaukseen valmistautumisen vuoksi. Peruskorjauksen vaikutuksista taidemuseon toimintaan tiedotamme lisää hankkeen suunnittelun edetessä ja aikataulun täsmentyessä.

Meille voi tulla turvallisin mielin. Huomioimme kaikessa toiminnassamme ajankohtaiset koronavirustilanteeseen liittyvät turvallisuusohjeet. Museon toimintaa ja yleisöä koskevat ohjeet sekä ajan tasalla oleva tieto Porin taidemuseon tapahtumista löytyvät nettisivuiltamme.

Anni Venäläinen
vt. museonjohtaja

12.01.2022

Kevätkauden näyttelyt ovat nyt auki

Porin museokahviloihin etsitään yrittäjää

TERVEHDYS

Tilaa Porin taidemuseon uutiskirje

Kevätkauden näyttelyt järjestetään aulan yhteydessä olevissa näyttelytiloissa.
Isot näyttelysalit Halli ja Siipi ovat remontin vuoksi poissa käytöstä.

Google Maps    Saavutettavuus-sivulle    Facebook    Instagram    Youtube

p. +358 44 701 1080 (taidemuseon aukioloaikojen mukaisesti tai ti–su klo 11–18, ke klo 11–20)

Porin taidemuseo toimii Sivistystoimialan Kulttuuriyksikön alaisuudessa osana Porin kaupunkia. Porin kaupungin rekisteriselosteet-sivustolla on lomake, jolla voi tehdä tietopyynnön rekisteriin tallennetuista tiedoista.

Turvallisuussuunnitelma (AVI)

Saavutettavuusseloste