Avoinna ti-su 11-18, ke 11-20. Pääsymaksut 4 / 2 EUR. Vapaa sisäänpääsy keskiviikkoisin klo 18-20.
Porin taidemuseossa käyvät Edenred, Epassi, Eazybreak, Smartum, Tyky+ ja Museokortti.

Isot näyttelysalit Halli ja Siipi ovat remontin vuoksi poissa käytöstä.
Näyttelyitä järjestetään aulan yhteydessä olevissa näyttelytiloissa.

Portfoliotapaamiset taiteilijoille

Kutsumme Satakunnan alueella asuvia ammattitaiteilijoilta esittelemään taiteellista työskentelyään ja tapaamaan museoiden henkilökuntaa

Tapaamisia järjestetään Porin taidemuseossa 8.12.2021 ja Rauman taidemuseossa 9.12.2021.

Tapaamisten kesto on 25 minuuttia, ja sen aikana taiteilija voi esitellä museohenkilökunnalle viimeaikaista työskentelyään paperisen tai digitaalisen portfolion avulla. Kaikissa tapaamisissa on läsnä edustajia molemmista museoista. Tapaamisia voidaan järjestää suomeksi ja englanniksi. Sekä uransa alussa olevia ammattitaiteilijoita että jo pidempään taiteilijana toimineita kannustetaan hakeutumaan tapaamisiin.

Tapaamiset ovat osa Porin taidemuseon aluevastuumuseotyötä ja ne auttavat alueen taidemuseoita seuraamaan Satakunnan alueen taiteilijoiden työskentelyä.

Tapaamisten tarkoitus on edistää alueen toimijoiden molemminpuolista tutustumista ja tiedonjakamista. Tapaamisia voidaan hyödyntää myös Porin taidemuseon ja Rauman taidemuseon tulevassa näyttely- ja ohjelmistosuunnittelussa, kertoo Porin taidemuseon näyttelypalveluiden intendentti Maikki Lavikkala.

Ilmoittautuminen tapaamiseen tapahtuu verkkolomakkeella. Aikoja on rajallisesti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan: http://www.poriartmuseum.fi/fin/ajankohtaista/nyt/portfoliotapaamiset/

22.11.2021

Lasten lauantai: joulukoristepaja 11.12. klo 12–15 | 5 €

Portfoliotapaamiset taiteilijoille

Tutustu taiteilijaan: Juuso Leppälä YouTubessa

Tilaa Porin taidemuseon uutiskirje

Isot näyttelysalit Halli ja Siipi ovat remontin vuoksi poissa käytöstä.
Näyttelyitä järjestetään aulan yhteydessä olevissa näyttelytiloissa.

Google Maps    Saavutettavuus-sivulle    Facebook    Instagram    Youtube

p. +358 44 701 1080 (taidemuseon aukioloaikojen mukaisesti tai ti–su klo 11–18, ke klo 11–20)

Porin taidemuseo toimii Sivistystoimialan Kulttuuriyksikön alaisuudessa osana Porin kaupunkia. Porin kaupungin rekisteriselosteet-sivustolla on lomake, jolla voi tehdä tietopyynnön rekisteriin tallennetuista tiedoista.

Turvallisuusohjeet koronaviruksen aikana
Saavutettavuusseloste