Avoinna ti-su 11-18, ke 11-20. Pääsymaksut 4 / 2 EUR. Vapaa sisäänpääsy keskiviikkoisin klo 18-20.
Porin taidemuseossa käyvät Edenred, Epassi, Eazybreak, Smartum, Tyky+ ja Museokortti.

Syyskauden yleisöohjelma on julkaistu

Tutustu syksyn yleisöohjelmaan ja osta työpajaliput etukäteen verkosta. Osa tapahtumalipuista on myynnissä myös taidemuseon infotiskillä.

Haluaisitko kokeilla muste- tai akvarellitekniikkaa taiteilijan ohjauksessa? Ehkä osallistua piirustusiltoihin tai pakettipajaan? Syksyn yleisöohjelmassa on myös hauskaa ohjelmaa pikkujouluihin tai työhyvinvointipäivään sekä oma työpajakokonaisuus lapsille. Keskiviikkoiltaisin opas johdattaa näyttelyihin ja omalle ryhmälle voi varata oman oppaan. Lisäksi voit osallistua näyttelyopastuksiin Poriginal galleriassa keskiviikkoisin 20.10., 10.11. ja 1.12. klo 14 ja 17.

Katso koko ohjelma verkkosivujen Vierailu-osiosta ja osta työpajaliput verkkokaupasta: https://verkkokauppa.pori.fi/tuote-osasto/taide-ja-kulttuuri/tapahtumat-ja-tilaisuudet/

07.10.2021

Syyskauden näyttelyt avautuvat 22.10.2020 klo 14

Syyslomaviikon tapahtumat

Syyskauden yleisöohjelma on julkaistu

Tilaa Porin taidemuseon uutiskirje

Google Maps    Saavutettavuus-sivulle    Facebook    Instagram    Youtube

p. +358 44 701 1080 (taidemuseon aukioloaikojen mukaisesti tai ti–su klo 11–18, ke klo 11–20)

Porin taidemuseo toimii Sivistystoimialan Kulttuuriyksikön alaisuudessa osana Porin kaupunkia. Porin kaupungin rekisteriselosteet-sivustolla on lomake, jolla voi tehdä tietopyynnön rekisteriin tallennetuista tiedoista.

Turvallisuusohjeet koronaviruksen aikana
Saavutettavuusseloste