Avoinna ti-su 11-18, ke 11-20. Pääsymaksut 4 / 2 EUR. Vapaa sisäänpääsy keskiviikkoisin klo 18-20.
Porin taidemuseossa käyvät Edenred, Epassi, Eazybreak, Smartum, Tyky+ ja Museokortti.

Tilaa Porin taidemuseon uutiskirje

Liity postituslistalle tästä.

Haluatko kuulla Porin taidemuseon ajankohtaisista näyttelyistä, tapahtumista ja työpajoista? Tilaa taidemuseon uutiskirje, niin saat tuoreet kuulumiset sähköpostiisi ensimmäisenä.
Listalta voit poistua milloin vain klikkaamalla viestien lopussa olevaa peruutuslinkkiä. Tilaa Poriginal gallerian uutiskirje täältä: https://porin-kaupunki.creamailer.fi/subscribe/0FGqy96TdADtE

27.09.2021

Syyskauden näyttelyt avautuvat 22.10.2020 klo 14

Syyslomaviikon tapahtumat

Syyskauden yleisöohjelma on julkaistu

Tilaa Porin taidemuseon uutiskirje

Google Maps    Saavutettavuus-sivulle    Facebook    Instagram    Youtube

p. +358 44 701 1080 (taidemuseon aukioloaikojen mukaisesti tai ti–su klo 11–18, ke klo 11–20)

Porin taidemuseo toimii Sivistystoimialan Kulttuuriyksikön alaisuudessa osana Porin kaupunkia. Porin kaupungin rekisteriselosteet-sivustolla on lomake, jolla voi tehdä tietopyynnön rekisteriin tallennetuista tiedoista.

Turvallisuusohjeet koronaviruksen aikana
Saavutettavuusseloste