Avoinna ti-su 11-18, ke 11-20. Pääsymaksut 8 / 3 / 4 EUR. Vapaa sisäänpääsy keskiviikkoisin klo 18-20.
Porin taidemuseossa käyvät Edenred-virikeseteli, Edenred-kortit, MyEdenred-sovellus, Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli, Smartum Pay-mobiilimaksu ja Museokortti.

Punk and me, molekyylibiologi Howy Jacobs

Ikipunkkari, molekyylibiologi Howy Jacobs kertoo suhteestaan punk-kulttuuriin taidemuseon YouTube-kanavalla. Puhe on englanniksi.

Linkki Jacobsin luentoon: www.youtube.com/watch?v=8KAdqZS1TPM

The punk 'movement' arose in 1970s Britain as a backlash against cultural pretensiousness, that had even invaded the rock and pop music scene. Although it was never overtly political, punk was also the latest in a long line of rebellious youth phenomena, which implicitly challenged the political establishment of the day, that had mismanaged public affairs for decades. But for those of us who were part of the punk movement, we didn't think that intensively about its social or cultural meaning. We were just having fun, and saw in it some kind of personal release. In this talk I will dwell mainly on those personal aspects that drew me into punk, and led me to make it an indivisible part of my public persona as a scientist.

Howy Jacobs

01.04.2021

Taidemuseo on auki yleisölle

Museokorttiklubi

Punk and me, molekyylibiologi Howy Jacobs

Taiteilija Eeva Peuran työhuoneella

Google Maps    Saavutettavuus-sivulle    Facebook    Instagram    Youtube

Porin taidemuseo toimii Sivistystoimialan Kulttuuriyksikön alaisuudessa osana Porin kaupunkia. Porin kaupungin rekisteriselosteet-sivustolla on lomake, jolla voi tehdä tietopyynnön rekisteriin tallennetuista tiedoista.

Turvallisuusohjeet koronaviruksen aikana
Saavutettavuusseloste